DİZİ / KREM 22. BÖLÜM FOTO GALERİ

Krem 22. Bölüm özeti:

Aslı'nın Rüya'ya dönüşmesine sinirlenen Sarp, artık bu oyunun bitmesini istemektedir. İkili arasındaki tartışma sürerken, Sarp'ın yanında Rüya'yı gören Fadik ve Resul durumdan vazife çıkarırlar.

Alçak Sarp Aslı'yı aldatıyor...'iki zehir hafiye' Sarp ve Rüya'nın peşini bırakmazlar. Diğer taraftansa Rüya'nın tekrar işe alınmasından rahatsız olan Şelale de, işin peşini bırakmayacaktır.

Fadik'le Resul'ün evliliğe giden ilişkisini içine sindiremeyen Muzaffer, hafızasını kaybetme numarası yapar. Herkes bu oyuna inanıp, durumu kabullenmeye çalışırken, bir taraftan da endişelenmeye başlarlar... Yaşananlar, içinden çıkılmaz bir hal alırken, herkesi saran olaylar zincirine neden olur.

Faruk film çekimlerine devam ederken, Sanem ve Pelin'in hayatında değişim rüzgarları esmektedir. Kimine göre tesadüf... Kimine göre kader... Kim ne der bilinmez ama Sanem geçirdiği ufak bir kaza sonucu, yeni bir aşkın kapısını aralar.

Pelin ise, annelik dürtüsüyle bir çocuk istemektedir. Bu durum evliliğini kurtarmaya çalışan Faruk için bir fırsat yaratır. Şimdiye kadar Aslı'yı kendisine rakip olarak gören Şelale, hedefini Rüya'ya çevirir. Onur'la yalnız kalma çabasında olan Aslı, bu durumu kullanarak istediğini elde eder.

Bir tarafta, yanında sadece Aslı'yı görmek isteyen Sarp... Diğer tarafta Onur'u kaybetme korkusu yaşayan Şelale... Aslı ve Onur'un karşılıklı olarak attığı her adım sürprizleri beraberinde getirecektir.