DİZİ / KREM 11. BÖLÜM FOTO GALERİ

Krem 11. Bölüm özeti:

ASLI ZAYIFLAMAYA KARAR VERİYOR…

Romantik gecenin sonunda Onur’un evinde kalan Rüya, Aslı’ya dönüşür. Sanem’in aniden Onur’un evine gelişiyle, işler daha da karışır. Onur, Sanem’le olan ilişkisinde radikal bir karar alır.

Rüya’yı Faruk’la başbaşa yemekte gören Pelin çocuğunu düşürür… Kendisiyle birlikte hareket etmek isteyen Sanem’le anlaşarak ortak bir karar alır. Hem Sanem hem de Pelin için artık tek bir düşman vardır… Rüya...

Diğer taraftansa Hasan, içine düştüğü durumdan kurtulma çabasındadır. Bakanlık tarafından üretimin durdurulmasının yanı sıra piyasaya yüklü miktarda borcu vardır… Tek umuduysa şirketi satmaktır.

Onur Pelin’in yaşadıklarından dolayı, Rüya’ya tepkilidir… Bu durum istenmeyen olayların yaşanmasına neden olurken, Aslı hala gecenin etkisindedir. Artık kendisi için bir şeyler yapması gerektiğine inanır. Ya değişecektir ya da hayatına böyle devam edecektir.

Bu noktadan sonra zayıflama kararı alarak, harekete geçer. En büyük destekse "Bizim genlerimiz bir…” diyerek torununu motive eden Mehveş’ten gelir… Onur ise şirketi için iki önemli kadını, Aslı ve Rüya’yı birlikte yemeğe davet eder. Ama yemeğe bir kişi gelecektir…

Farklı dünyaları bir araya getirip, mucizeler yaratan Krem 11 Kasım Pazar günü saat 22:00 'da ATV'de.