DİZİ / KERTENKELE 2. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kertenkele Dizisi 2. Bölüm özeti:

İmkansız bir aşkın acayip hikayesi...

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan KERTENKELE'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi...

KERTENKELE İDDİALI GELİYOR

Atv'nin yeni sezonda izleyiciyle buluşturacağı KERTENKELE dizisinin çekimlerine başlandı. Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen dizi yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Savaş Korkmaz ve Hakan Kandal'a ait. Hasan Burakın konsept danışmanı Ayşe Özerin proje koordinatörü olduğu dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

SEVİLEN EKRAN YÜZLERİ SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

Yönetmenliğini Kartal Çidamlının yaptığı dizide TİMUR ACAR ( KERTENKELE), SERA TOKDEMİR (ZEHRA), ERDİNÇ GÜLENER ( KOMİSER ÜNSAL), ŞEMSİ İNKAYA (EKREM BEY), SİNAN ÇALIŞKANOĞLU (LEVENT), YILDIRIM MEMİŞOĞLU (DELİ KENAN ), DİLŞAD ŞİMŞEK (MELİS), DUYGU YILDIZ (BETÜL), BİRSEN DÜRÜLÜ ( NEŞİDE), UMUT OĞUZ (ŞEVKET), ERMAN BURMALI (ÇAĞATAY), MEHTAP BAYRI (TÜLİN), İLTER AKÇEBE (MÜBERRA), EDA ÖZERKAN (SELİN), CEREN ŞEKERCİ (SEVAL), AYÇA KURU (IRMAK), BİHTER DİNÇEL (HALE), CEM EMÜLER (FERRUH), FATİH DOĞAN ( HİCABİ), EMRE MELEMEZ ( YARMA NAMIK), HALİT ERGÖR (BAHTİYAR), ALİHAN SAKMAN ( OĞUZ), VURAL MERİÇTAN (CENGİZ), AYŞEN BATIGÜN ( ÖZLEM), EZGİ ERDOĞAN (ŞEHNAZ), FARUK KARAÇAY ( HACI HALİL), MURATT ATİK (GÜVERCİN ALİ) gibi bir çok ünlü sevilen ekran yüzleri seyirciyle buluşuyor.