DİZİ / FATMAGÜLÜN SUÇU NE 77. BÖLÜM FOTO GALERİ

Fatmagülün Suçu Ne dizisinin 77. bölüm özeti:

Reşat Yaşaran, Fatmagül'den özür diliyor
Fatmagül’ün büyük mücadelesi karşısında, yolun sonuna geldiklerini fark eden Reşat Yaşaran, Fatmagül’den özür dilemek için Gül Mutfağı’na gidiyor.

Kerim ve Fatmagül, evliliklerinin olaylı geçen ilk günlerinden sonra, evlerine, yeni hayatlarına kısa sürede alışırlar. Kerim dört elle işine sarılırken, Fatmagül de eviyle Gül Mutfağı arasında bütün gücüyle çalışır. Tüm bu süreçte, Mukaddes’in hayatlarında olmayışı, Fatmagül’ü çocuklardan uzak kaldığı için üzer.

Fatmagül’ün büyük mücadelesi karşısında, yolun sonuna geldiklerini fark eden Reşat Yaşaran, Fatmagül’den özür dilemek için Gül Mutfağı’na gider. Ancak Reşat’ın bu adımı bile masum değildir.

Pişmanlıklarla birlikte, eski defterler Gül Mutfağı’nda yeniden açılır. Fatmagül’ün yaşadıklarında tek suçlunun kendisini olmadığını anlatmaya çalışan Reşat’ın hedefinde Mukaddes de vardır.

Suçlamalar karşısında Rahmi’den bile beklediği desteği göremeyen Mukaddes, bir köşeye itildikçe, Fatmagül’e daha çok öfkelenir. Bu sırada Fatmagül, oturdukları mahallede hala istenmeyen kişi olduğunu, acı bir tecrübeyle yeniden anlar.

Reşat’ın ismini kullanarak piyasadan yüklü miktarda para toplayan Münir, kaçmak için son hazırlıklarını tamamlar. Diğer taraftan bütün mal varlıklarını kaybettikten sonra, hapishaneye girme tehlikesiyle de karşı karşıya kalan Yaşaranlar, bir kez daha kurtarıcı olarak Mukaddes’e başvurur.

Öte yandan, bir iş için şehir dışına çıkmak zorunda kalan Kerim, Fatmagül’ü de yanında götürmek ister. Bu küçük yolculuk ikisi için de hiç hesapta olmayan balayı tatili olacaktır.