DİZİ / BİR ERKEK BİR KADIN 67 68. BÖLÜM FOTO GALERİ

Bir Erkek Bir Kadın 67. Bölüm özeti:

1 Erkek 1 Kadın, bu hafta yine TOG’un Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ana akımlaştırma Politikasına ve buna bağlı olarak devam eden “Eksik Etek” eğitim programlarına özel bir skeç ile destek veriyor.

Uzun zamandır kendisine ev temizliği için istediği gibi bir yardımcı bulamayan Zeynep, nihayet becerikli Nimet ile tanışır. Nimet’in temizliğinden çok memnun olan Zeynep kendisinin hikayesini merak eder.

Nimet Ticaret Lisesi mezunu, bir şirketin muhasebe departmanında çalışan ancak evlendikten sonra eşi çalışmasını istemediği için işten ayrılıp, temizlik yaparak geçimini sağlayan bir kadındır.

“Eksik Etek” Kadınlarla Toplumsal Cinsiyet Eğitimleri broşürünü inceleyip çok etkilenen Zeynep, Nimet’i gaza getirip iş hayatına geri dönmesi için teşvik eder ve sonunda temizlik eldivenleri ile baş başa kalır.

Ozan Grip
Adalet Hala, grip olan Ozan’a bakmak için evlerine gelir. Ozan’ın hastalık kaprisleri Adalet Halanın gelişiyle iki katına çıkar. Zeynep’in hasta olması ise durumu daha da zorlaştırır.

Yoldan Gelenler
Zeynep ve Ozan, caddede yürüyüşe çıkarlar. Yürüyüşleri boyunca 7'den 77'ye birçok farklı insan ile karşılaşır ve yurdum insanıyla ilginç diyaloglara maruz kalırlar.

Temizlikçi
Zeynep, onca arayıştan sonra hala gönlüne göre bir temizlikçi bulamamıştır. Sakarından sosyetiğine Zeynep'in temizlikçilerle imtihanı nasıl olacaktır?


Yayın Günü: 01 Aralık Cumartesi
Yayın Saati: 23.30

Bir Erkek Bir Kadın 68. Bölüm özeti:

Kişisel bakım
Artık ilişkilerinin 7. yılını bitirirken Zeynep ve Ozan'ın arasında çok da mahremiyetin kalmadığı, birbirlerinin yanında yaptıkları kişisel bakımdan belli olmaktadır. Bir zamanlar diğerinin yanında diş fırçalayamayan çiftimiz artık rahatça ağda yapma noktasına gelmiştir.

İngilizce Öğreniyorum
Az çok ingilizce bilen Zeynep, kendisini daha da geliştirmeye karar verir. Ozan gereksiz bulup karşı çıksa da, Zeynep'in ısmarlayıp aldığı setin çok pahalı olduğunu öğrenir öğrenmez zorla ingilizce öğretir.

Menopoz
Zeynep’in annesi menopoza girmiştir. Zeynep ve Ozan’ın evine yerleşen Ayla, hayatı onlara zindan eder.

Sinema halleri
Ozan ve Zeynep'in sinemaya gittiklerinde mısır almadan, film seçimine, koltuk beğenmeden, 3D izlemeye, düştükleri komik haller...