DİZİ / BİR ERKEK BİR KADIN 44 45. BÖLÜM FOTO GALERİ

Bir Erkek Bir Kadın dizisinin 44. bölüm özeti:

Hayaller gerçek mi oluyor?

Ozan’ı nikah masasına oturtmayı başaran Zeynep’i nasıl bir sürpriz bekliyor.

Görgüsüzlük

Eda'nın, gittiği her lüks mekanın, yediği her pahalı yemeğin fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştığını gören Zeynep, ondan geri kalmamak için gerçek bir görgüsüze dönüşür.

Market Alışverişi

Evde hiçbir şey kalmayınca Zeynep ve Ozan süpermarket alışverişine çıkar. Süpermarkete gelen Ozan ve Zeynep’i içerde hayli uzun ve yorucu bir alışveriş macerası beklemektedir.

Yayın Günü: 31 Mayıs Perşembe
Yayın Saati: 23.45

Bir Erkek Bir Kadın dizisinin 45. bölüm özeti:

Maço Ozan

Zeynep ve annesinin imalari maço bir Ozan yaratır. Başta bu fikirden eğlenen Zeynep için sonrası işkenceye dönüşür. Ve tabi ki Zeynep sonunda idareyi ele alır.

Zeynep ve Yürüyüşe çıkar

Zeynep’le Ozan eşofmanlarını giymiş, parkta yürüyüş yapmaya karar verir. Yol boyunca sinirli bir çiçekçi, bir kuş ve bankta zor durumda olduklarını düşündükleri bir çiftle karşılaşırlar. Hevesle başladıkları park yürüyüşü kısa süre sonra kabusa döner.

Mutfak Yaptıralım Ozan

Basit bir kapı tokmağından yola çıkarak mutfağı baştan aşağı değiştirmeye karar veren Zeynep, baskıyla ve özel taktiklerle Ozan’ı ikna eder. Ünlü tasarımcı Burus’u Eda sayesinde ayarlamayı başarır. Ozan’ın Burus’a alternatif olarak getirdiği marangoz Zeynep’e göre yeterince tasarımcı değildir.

Yayın Günü: 1 Haziran Cuma
Yayın Saati: 23.10