DİZİ / ARKA SOKAKLAR 329. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar Dizisi 329. Bölüm özeti:

Cevher, Hüsnü'yü ağır yaralıyor!..

Ender ' i öldürmek isteyen Cem, Metin ' i rehin almıştır. Ender, Metin ' in telefonuyla Hüsnü ' yü arar ve ona, Metin tehlikede olduğunu, hemen gelmesi gerektiğini söyler. Hüsnü, Ali ' ye durumu haber verir. Hemen destek ekip olay yerine gider. Ekip, Hüsnü ' yü olaydan uzak tutmaya çalışır. Ne kadar soğukkanlı görünse de içeride evladı vardır.

Cevher ve Veysel internetten Mümtaz ' ın ölüm haberini ararlar ama bulamazlar. Veysel neden hiçbir haber yok diye sorar. Cevher de ' devletin derinine çomak soktun mu haber yapmazlar, ölürken de gömülürken de sessizlik” diye yanıt verir.

Ekip, Arif Müdür önderliğinde toplantıdadır. Mümtaz ' ın uzaktan dürbünlü tüfekle öldürülmesinde, elde Cevher ' den başka şüpheli yoktur. Cevher ' in yalnız olmadığı bilinir. Arif Müdür, Mümtaz ' ın ölmeden önce verdiği dosyayı masaya koyar. Soydan ' ın yeniden Cevher ile irtibat kurduğundan artık herkes haberdardır.

Arif bütün bilgileri verir. Cevher ' in Mümtaz Hoca cinayetini para için yapmadığı mutlaka karşılığında bir şey istediği de aşikardır. Hüsnü, Tunç ve Mesut ' un yaşadığı gerginlikten dolayı Tunç ' un yanına eve gitmektedir. Tunç tam Hüsnü geldi diye kapıyı açacakken Hüsnü açma der.

Cevher kapıdadır. Hüsnü, Cevher diye haykırır. Cevher, Hüsnü ' yü ağır bir şekilde yaralar. Veysel ile birlikte arabaya atar ve uzaklaşır. Hüsnü ağır yaralıdır. Hüsnü ' nün telefonundan Mesut ' u arar. ' Devrem, en yakın arkadaşın bende hem de ağır yaralı. Getir Sadık ' ı al Hüsnü ' yü ' der ve kapatır.