USD (Alış - Satış) : 6,85 - 6,86 EURO (Alış - Satış) : 7,73 - 7,74
HAZAL ŞENEL KİMDİR?
HAZAL ŞENEL HABERLERİ
(d. 17 Haziran 1992, İstanbul, Türkiye), Türk tiyatro ve dizi oyuncusu

.
Paten, yüzme ve voleybol gibi sporlar yapmaktadır. Ayrıca tiyatro oyunlarında oynamakta, bale eğitimi almakta ve Halk oyunları ile ilgilenmektedir. Bir çok tiyatro oyununda oyunculuk yapmıştır.
İlk olarak atv'de yayınlanan Sinem Kobal'ın başrolünde oynadığı Selena adlı dizide Kıvılcım Aykar adlı bir karakteri canlandırmıştır. Ardından Show TV'de yayınlanan Türk Malı adlı güldürü dizisinde ailenin kız çocuğu olan Melodi Kuzu'yu oynamıştır.Şimdilerde İse (( Show Tv )) Ekranlarında Ekim ayında ekrana gelecek Pis 7'li dizisinde Pis 7'li tayfasından SALÇA karakterini canlandıracaktır.
Filmografi [değiştir]
• Selena (Kıvılcım Aykar) 2006
• Osmanlı Cumhuriyeti (Kasiyer Kız) 2008
• Türk Malı (Melodi Kuzu) 2010
• Pis 7'li (Salça) 2011
Oynadığı Reklamlar [değiştir]
• Halley 2009 (Emre Dedeoğlu ile Birlikte)
• Maylo 2008

HAZAL ŞENELHABERLERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı