Erhan Çelik Biyografisi

Erhan Çelik Kimdir?

1977 yılında Polatlı'da doğmuştur. İlkokulu Polatlı’da okuyan Erhan Çelik, Ortaokulu ve liseyi de Polatlı’da bitirdikten sonra üniversitede işletme tahsili gördü. 1990’lı yılların başında kurulan Polatlı televizyonunda haber sunmaya başladı.

1996 yılında TGRT Ankara Haber Bürosu'nda polis-adliye, gece muhabiri olarak işe başladı. Daha sonra Reha Muhtar ekibinde Show TV Ankara Haber Bürosu'nda çalıştı.

2002 yılında Kanal 7'ye geçerek "Bu Kadar Olur" diye bir "reality show", "İskele Sancak" programı gibi başarılı projeler yanı sıra Ahmet Hakan’ın yerine ana haberi sunmaya başladı. 7 yıl bu görevine devam etti. Daha sonra 12 Nisan 2013 tarihinde Habertürk'de çalışmaya başladı. Eski spikerlerden Jülide Gülizar’dan diksiyon ve spikerlik üzerine dersler aldı.

Show TV'de Basın Kulübü programını ve Ana Haber Bülteni'ni sundu. 1 Ocak 2014 tarihiden itibaren de itibaren Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevine atandı. Bu görevinin yanı sıra Show Haber’in Genel sorumluluğunu bir süre devam ettirdikten sonra[2], 8 Temmuz 2014 tarihinde Show Haber’in Genel sorumluluğunu sona erdirmiştir. Ardından yine Temmuz ayında Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevine başladı.05 Ocak 2015 tarihinde bu görevden istifa ettiğini açıkladı.

Erhan Çelik 27 Temmuz'dan itibaren TRT 1 ekranlarında Ana Haber'i sunmaya başladı. Uzun süre TRT 1 ekranlarında Ana Haber sunuculuğunu başarıyla yürüttükten sonra, 6 Ekim 2017 tarihinde bu görevinden ayrıldı.

Erhan Çelik Haberleri

Erhan Çelik'e 2 yıl hapis cezası
Gülben Ergen ile eski eşi Erhan Çelik arasında devam eden bir dava daha sonuçlandı....
26 Mart 2019 Salı
Gülben Ergen: Ben muradıma erdim
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, son günlerde giydiği kıyafetlerde neden yeşili tercih ettiğini açıkladı....
17 Mayıs 2018 Perşembe
Erhan Çelik, Sedef Orman’a aşkını ilan etti: Tapılacak kadınsın!
Televizyoncu Erhan Çelik, 5 aydır gözlerden uzak aşk yaşadığı Sedef Orman'la Cahide Müzikhol'de Selami Şahin'i dinlemeye gitti. Aşkını efsane şarkıyla ilan etti....
19 Nisan 2018 Perşembe
Erhan Çelik'ten Doğan Medya mesajı
Doğan Medya'nın satışı ardından başlayan tartışmalara Erhan Çelik de dahil oldu....
28 Mart 2018 Çarşamba
Gülben Ergen'den Erhan Çelik kararı sonrası ilk paylaşım
İstanbul 11. Aile Mahkemesi yaptığı yargılama sonucunda tedbir kararını ihlal iddiasının doğru olmadığını saptayarak Erhan Çelik'in beraatine karar verdi. Duruşmaya Gülben Ergen katılmadı. Kararın ardından Gülben Ergen, sosyal medyada hesabından payl...
15 Mart 2018 Perşembe
Gülben Ergen'e sosyal medyada tepki yağıyor
Geçtiğimiz aylarda eşlerini aldattığı haberleriyle gündeme gelen Gülben Ergen, kötü imajını yıkmak için çocukları babası tarafından öldürülen anneyi mi kullanıyor?...
17 Ocak 2018 Çarşamba
Tüm Erhan Çelik haberleri için tıklayın