TRT Spor Süper Lig Yolunda '20 bin seyirciyle buralara yakışmıyorsun AnkaraGücü'

TRT Spor ekranlarında yayınlanan Hünkar Mutlu'nun hazırlayıp sunduğu Hayri Ülgen'in gündemdeki spor olaylarını yorumladığı ''Süper Lig Yolunda'' isimli programda Başkent'in köklü kulübü AnkaraGücü hakkında övgü dolu sözler sarf edildi.
Ankaragücü İstanbul Başakşehirspor Süper Lig Spor Toto Başkent 


Hünkar Mutlu'nun, ''5 maçlık cezanın ardından 1461 Trabozon ile karşılaşan AnkaraGücü taraftarıyla buluştu. 20 bin taraftar muhteşem bir atmosfer inanın tüyleri diken diken oluyor AnkaraGücü'nün taraftarını izlerken. O takımın Süper Lig'de olması gerekiyor. Taraftarı için AnkaraGücü'nün Süper Lig'de olması gerekiyor. Zaten maça gidince sadece sahayı izlemiyorsun, bir ara gözün taraftara takılıyor daha sonra taraftarı izlemeye başlıyorsun. Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta lider durumda'' dedi.

Hayri Ülgen ise, 'AnkaraGücü zor durumlara düştüğü zaman dahi 10 bin seyirciyle maça çıktı. Böyle takımların Süper Lig'e çıkması lazım, futbol taraftarıyla olur taraftarsız bir kulüp olmaz. İstanbul Başakşehirspor Süper Lig'de lider durumda 89 seyircisi var. Ben böyle kulüpleri ne yapıyım. Ankara'da bir AnkaraGücü efsanesi var.'' diye konuştu.

Programa telefonla katılan teknik direktör Mehmet Diyadin ise ''Buralara yakışmıyorsun Ankaragücü'' ifadesini kullandı.

BeyazGazete
Ankaragücü Hakkında
Makine Kimya Endüstrisi Ankaragücü ya da kısaltmasıyla MKE Ankaragücü, futbol ve voleybol dallarında etkinlik gösteren Ankara merkezli spor kulübü. Kulüp özellikle futbol branşıyla tanınır. Futbol kulübü maçlarını Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynamaktadır....
devamı
12 Kasım 2016 Cumartesi günü yayınlandı