Şekip Mosturoğlu İlk Kez Beyaz Futbol’a Konuştu

Beyaz TV ekranlarında Ertem Şener ' in sunumuyla yayınlanan ' Beyaz Futbol ' da ' Tarihi Kongre ' tartışıldı. Şekip Mosturoğlu ' nun ilk kez Beyaz Futbol'a verdiği röportaj ekrana geldi.
Ertem Şener Şekip Mosturoğlu Fenerbahçe Beyaz Futbol 


Kongrenin Fenerbahçe'ye hayırlı olması dileklerini ileten Şekip Mosturoğlu, seçim sonucunda kazananın Fenerbahçe olacağını ve bu seçimin Fenerbahçe 'yi daha ileri götüreceğini, Fenerbahçe'ye daha güçlü, güzel günleri göstereceğini belirtti.

İşte kongre sonrasında'Beyaz Futbol'un Şekip Mosturoğlu ile yaptığı röportaj'ın detayları:
Başkanımızın yanındayız. Başkanımızı destekliyoruz. Allah Fenerbahçe 'nin yardımcısı olsun.

Yeni yönetimde olmayacağınız doğru mu?
Şu an konuşulacak bir konu değil bu başkanımızın takdiridir. Başkan eğer öyle bir teveccüh gösterirse değerlendiririz.

Adaylar ile ilgili ne söyleyeceksiniz?
Sonuç ile ilgili bir değerlendirme yapmam mümkün değil. Başkan açılış konuşmasında yaptı. Benim bildiğim 5 aday var. Bütün adayların Fenerbahçelilikleri kimlikleri ile ortaya çıkmışlardı. Fenerbahçe 'yi reddetme vaadinde bulunmaktadırlar. Hem cesaretlerinden ötürü hem böyle bir göreve soyundukları için kendilerine teşekkür etmek gerekir. İnşallah hak eden kazanır.

Bu bir 3 Temmuz hesaplaşması mıdır?
'Başkanın sözlerine imza atarım '
Ben 3 Temmuz 'un tarafıyım. Aksini söylemem mümkün değil. Başkanın o konuda söylediklerinin tamamının altını çizerim, imzalarım.

Kim kazanırsa kazansın sonuçta Fenerbahçe kazanacak değil mi?
Arzumuz o. Bütün Fenerbahçe camiasının beklentisi bu. İnşallah Fenerbahçe kazanacak.

'3 Temmuz mağduruyuz '
Başkan da bizler de 3 Temmuz 'un mağdurlarındanız. Doğrudan mağdur olanlarındanız. Başkanın en büyük hassasiyeti budur. O noktadan hareket etmesini ben çok normal ve doğal buluyorum. Bende başkanla aynı şeyleri düşünüyorum. O yüzden ben normal ve olumlu görüyorum.

'Kim kazanır?'sorusuna Şekip Mosturoğlu, 'Tabiî ki de başkan kazanır.' şeklinde cevap verdi.

Ertem Şener Hakkında
İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde okumuştur. Radyo ve televizyon programlarında çalışarak hayatına başlamıştır. Ertem Şener televizyonda futbol maçlarında spikerlik yapmaktadır. Günümüzde ise spikerlik yerine sunuculuk yapmaktadır. TGRT, Star TV, Kanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallarda sunuculuk yapmıştır. Şimdi ise Beyaz TV'de Beyaz Futbol adlı programı sunmaktadır....
devamı
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
3 Kasım 2013 Pazar günü yayınlandı