Kayserispor Sivasspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Ligin 30. haftasında evinde Sivasspor ile karşılaşacak olan Kayserispor ' da maçın hazırlıkları başladı.
Kayserispor Sivasspor Spor Toto Gaziantepspor 


Karpuzatan Tesislerinde teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular düz koşu ve pas çalışması yaptı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, ' 2 haftadır üst üste kazanıyoruz. Oynayacağımız müsabakaları maç maç düşünmemiz gerekiyor. İyi futbol oynuyoruz. Deplasmanda da iyi performans ortaya koyarak 3 puan aldık. Yukarılara daha da yaklaşıyoruz. Ligin sonunda UEFA'mı yoksa başka bir şey mi olacak onu ileride göreceğiz ama şimdi önümüzde çok zorlu bir Sivasspor maçı var. Buraya kesinlikle puan düşüncesiyle geleceklerdir. İyi bir takım, güzel futbol oynuyorlar. Çok zorlu bir maç bizi bekliyor ama biz iyi futbol oynuyoruz. Oynadığımız futbolun kalitesi bizi buralara kadar taşıdı” diye konuştu.

Son oynan maçta Gaziantepspor ' a gol atan tecrübeli golcü Bobo ise, “İyi gidiyoruz. Ben de gol atıyorum. Durmak diye bir şey söz konusu değil. 5 maçımız kaldı. Elimizden geldiği kadar yukarıları zorlayıp puanlar almaya çalışacağız. Ligin sonunu bu şekilde getirmeyi düşünüyoruz. Bu aralar ben gol atıyorum, takımda kazanıyor. Çok iyi bir form tutturduk. Ümit ediyorum ki sonuna kadar böyle devam edeceğiz” dedi.
15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı