İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklar

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig ' in 30. haftasında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı.
Belediyespor Süper Lig Spor Toto Büyükşehir Belediyesi Spor Toto Süper Lig 


İstanbul Büyükşehir Belediyespor Langa Tesisleri ' nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde antrenman yaptı. Antrenmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Sakatlıkları devam eden Vitek ve Turgay Bahadır antrenmanda yer almadı.

Antrenman öncesinde geçen hafta oynadıkları Sanica Boru Elazığspor maçını değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ' Çok iyi oynayan ve pozisyona giren takım bizdik ama hikaye olarak kaldı. Önemli olan sonucu almaktı. Bundan sonra takımımın istediği sonuçlara ulaşacağını düşünüyorum. Maçtan sonra bizler dahil bütün oyuncular çok üzgündü. Bu üzüntümüz, iyi oynadığımız ve kazanabileceğimiz bir maçı kaybetmemiz içindi” ifadelerini kullandı.

Ligde düşme hattının hemen üstünde olduklarını belirten tecrübeli hoca, “Alacağımız bir galibiyetle her şeyi lehimize çevirebiliriz. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Zor ve eziyetli olacak ama sezon bitince mutlu sona ulaşacağız. Sezon içinde iyi oynadığımız maçlarda kırılma anları bize dönmedi. Bu futbolun içinde olan şeyler. Şimdiye kadar dönmedi ama bundan sonra dönebilir.

Transferle ilgili bir şey söylemeye gerek yok diyen Bülent Korkmaz, “Webo'nun Fenerbahçe'de neler yaptığını görebiliyoruz. Çok önemli bir oyuncuydu ama bazen oyuncu istedikten sonra bir şey yapamıyorsunuz. Şanssızlığımız ise aldığımız oyuncuların sakat olması. Bundan sonra ligi hangi sırada bitirdiğimiz çok da önemli değil. Mühim olan ligde kalabilmek” dedi.
15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı