Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(Yargı reformu) Çocukların anne babaya tesliminin icra ve iflas sisteminin dışına çıkartılması konusu ikinci pakette' - ANKARA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Yargı reformu) Çocukların anne babaya tesliminin icra ve iflas sisteminin dışına çıkartılması konusu ikinci pakette" - ANKARA - AK PARTİ 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıANKARA (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.
(6)Erdoğan: "Yeni yasama döneminde Meclisimizden en büyük beklentimizden biri, yargı reformu çerçevesinde hazırlanan kanun tekliflerini sonuçlandırmaktır"Erdoğan: "(Yargı reformu) Amacımız böylesine önemli bir konunun komisyonlardan ve Genel Kurul'dan mümkün olan en geniş uzlaşmayla geçmesidir."Erdoğan: "(Yargı reformu) Çocukların anne babaya tesliminin icra ve iflas sisteminin dışına çıkartılması konusu da ikinci pakette yer alıyor."Erdoğan: "(Yargı reformu) Yoksulluk nafakası ile ilgili tartışmaları sona erdirmeye yönelik düzenleme de ikinci pakette yer alacak başlıklardan biri."Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Yargı reformu) Şimdi reform belgesi çerçevesindeki ikinci paketin hazırlıkları yapılıyor. Bu kapsamda idarelerin taraf olduğu bazı uyuşmazlıklarla ilgili zorunlu sulh yolu için müstakil bir düzenleme öngörülüyor."
Nafaka Misyon Yargı Reformu Gesi 

5 Ekim 2019 Cumartesi günü yayınlandı