TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Diyarbakır’da evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve beraberindekilerin otele girişi
Allah Gözyaşı Terör Örgütü 

-TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun ailelerle görüşmesi
-TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu konuşması
-Genel ve detay

( DİYARBAKIR )- Hisarcıklıoğlu: “Evlatları için annelerimiz döktüğü gözyaşı sevinç gözyaşına döner diye ümit ediyorum” DİYARBAKIR

- Çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla 558 gündür evlat nöbetinde olan ailelerin kaldığı otelde ziyaret eden TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, “Evlatları için annelerimiz döktüğü göz yaşı sevinç göz yaşına döner diye ümit ediyorum ve dua ediyoruz Allaha, annelerin bu sessiz çığlıklarına ses olanlara da buradan selam olsun diyorum Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Türkiye Odalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki esnaf temsilcileri ile çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP il binası önünde 558 gündür evlat nöbetinde olan aileleri kaldıkları otelde ziyaret etti. Ziyarette ailelerle tek tek ilgilenen Hisarcıklıoğlu’a aileler sorunlarını anlatırken, Hisarcıklıoğlu ise ailelere sabır dileyerek, her zaman desteklerinin ailelerle birlikte olduğunu aktardı. “Annelerin sessiz çığlıklarına ses olanlara selam olsun” Ailelerin direnişine destek olmak için Diyarbakır’a gelmişken ziyaret ettiklerini belirten Hisarcıklıoğlu, “558 gündür evlat nöbetinde olan annelerimizle Türkiye’nin birçok noktasında gelen vatandaşlar ziyaret ediyorlar. İnşallah evlatları için annelerimiz döktüğü göz yaşı sevinç göz yaşına döner diye ümit ediyorum ve dua ediyoruz Allaha, annelerin bu sessiz çığlıklarına ses olanlara da buradan selam olsun diyorum Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler bir süre ailelerle görüştükten sonra otelden ayrıldı.
13 Mart 2021 Cumartesi günü yayınlandı