Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gaziantepspor operasyonu

6 Nisan 2012 Cuma günü yayınlandı Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Pazartesi günü Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen operasyonda, aralarında Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Asbaşkan ve Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, mevcut yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticiler ve kulüp çalışanlarının da bulunduğu 46 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlardan 24 'ü ifadelerinin alınmasının ardından aynı gün serbest bırakılırken, Başkan İbrahim Kızıl ve Asbaşkan Mehmet Kızıl'ın da aralarında bulunduğu 22 kişi geniş güvenlik önlemleri altında dün öğle saatlerinde adliyeye çıkarıldı. Burada Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alınan 22 kişi tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Nöbetçi mahkeme de, sabah saatlerine kadar süren işlemlerin ardından aralarında Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Asbaşkan ve Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl 'ın da bulunduğu 15 kişiyi tutuklarken, 7 kişinin ise tutuksuz yargılanmasına karar verdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı