Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

MHP kurmaylarından komisyon resti

16 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında fezleke hazırlanmasına ilişkin, "Bursa mitingi korkuttu bunları, fezlekeyi gönderdiler, savcılar ne yapar diye" dedi.

Vural, partisinin Zonguldak İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen 'Karaelmas Harekete Geçiyor' toplantısında yaptığı konuşmada, partilerinin salonlara ve meydanlara sığmadığını söyledi.

Türkiye'de inanç hortumculuğu yapıldığını iddia eden Vural, şöyle konuştu:


'Bütün milli ve manevi değerlerimiz yozlaştırılıyor. İçi boşaltılıyor. Tartışılır hale geliyor ve rayından saptırılıyor. Dar ve gündelik siyasi hesapların malzemesi haline dönüştürülüyor. Manevi değerlerimizdeki yozlaşmanın ülkemizi getirdiği duruma bakın. Bugün milletimiz bu manevi değerlerdeki yozlaşmadan dolayı ciddi bir sıkıntıyla karşı karşıya. MHP ve ülkücü hareket olarak özellikle İslami ve manevi değerlerimizin bu şekilde tüketilmiş olmasından ve siyasi rant elde edilmesinden üzüntü duyuyoruz.'

Vural, AK Parti'yi 2002'de bitik haldeki terör örgütüyle baş başa bıraktıklarını ileri sürerek, 'Terör örgütü perişandı ve darmadağındı. İmralı'daki cani odasındaki yatağını bile bulamıyordu. Bugün bu cani Türkiye Cumhuriyeti Devletine yol haritası sunacak noktaya getirildi.

Bugün terör örgütü aklanıyor. Öcalan, iyi adam olarak bu millete hazmettirilmek isteniyor' şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin dik duruşunun ardından 'akil adamlar' projesinin icat edildiğini ileri süren Vural, 'Akil insanlar, AKP'nin propagandasını yapmak ve zorda olan bu partiyi kurtarmak amacıyla medyayı da işgal etmek üzere mayınlı araziye sürülmüş insanlardır. İşte bu geldiğimiz noktada akil insanlar ülkeyi dolaşacak. Evet, analar ağlamasın. Partimiz de 'analar ağlamasın' diyor. Terör bitsin ama Türkiye bitmesin istiyoruz' ifadesini kullandı.

-Devlet Bahçeli hakkındaki fezleke-

AK Parti'nin Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk milletini uçuruma sürüklediğini iddia eden Vural, şunları kaydetti:

'Partimiz ve genel başkanımız dimdik ayakta' diye başladılar hemen. 'Bu savcılar ne yapar' dediler. Bursa mitingi korkuttu bunları, fezlekeyi gönderdiler, 'savcılar ne yapar' diye. Yok işte soruyorlar, MHP'nin kapatılması filan. Enver Paşalar bizimle baş edemedi de senin gibi Recep Paşalar mı bizimle baş edecek- Sen kendini ne zannediyorsun- Tankımız ve silahımız yok ama Allah'a şükür iman dolu sıhhatimiz var.

Ne yapacaksın, bizi hapse mi attıracaksın- Başlamış, Bahçeli dönemini inceletecekmiş. İnceletmezsen namertsin. Sen hesap vereceksin. Anlaşılan o ki Recep Tayip Erdoğan'ı MHP ve Devlet Bahçeli korkusu sarmış.'

-'Manevi ve milli değerlerimiz yozlaşıyor'-


Binlerce yıldır var olan milletin adına 'Türk' demekten utanan hükümetin ülkeyi yönettiğini öne süren Vural, sözlerini şöyle tamamladı:

'Erzurum ve Sivas kongrelerinde kurduğumuz Türkiye Cumhuriyetinin ibareleri kamu kurumlarının tabelalarından kaldırılmak isteniyor. Elimizi vicdanımıza koyalım. Adımızla, cumhuriyetimizle ve bayrağımızla oynuyorlar. Manevi değerlerimizin içini boşaltıyorlar. Bizi millet yapan milli ve manevi ne varsa adına 'muhafazakar demokrat' denilen bir iktidar tarafından yozlaştırılıyor. Bir ülke ve devlet topla, tüfekle yıkılmaz. Bugün maalesef AKP iktidarının uygulamalarıyla kendisini millet ve bu coğrafyayı vatan yapan her türlü değerimiz tartışılır hale gelmiştir.

İçeriden Türkiye'yi çökerten bu zihniyet aslında milletimiz gibi gözüküyor ama arkadan hançerliyor. Siyasi Lawrence görevi yapıyor. O bakımdan bugün tehlike çok daha büyüktür.'

Muhabir: Ferdi Akıllı

Yayıncı: Kemal Kaymak


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı