Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kırmızı ışık faciası

5 Haziran 2012 Salı günü yayınlandı ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde,otomobil ve midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde,otomobil ve midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece yarısı Manavgat D-400 Karayolu Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Alanya'dan Antalya yönüne seyreden Kutluhan Aksoy yönetimindeki 07 EMB 78 plakalı otomobil, Sanayi Kavşağı'nda Muharrem Ilgın yönetimindeki 07 LGD 86 plakalı midibüs ile çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Kutluhan Aksoy ile Sibel Aksoy yaralanırken, Şenol Aksoy, Esmehan Aksoy ile Adem Uryan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralılar Kutluhan ve Sibel Aksoy ise olay yerine çağrılan ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Kazadan yara almadan kurtulan midibüssürücüsü Muharrem Ilgın ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı