Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Haberal ve Balbay gömlekleri

14 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı Adalet Bakanlığı’nın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki bütçe görüşmelerine CHP’li Mevlüt Aslanoğlu, üzerinde CHP’nin tutuklu vekilleri Mustafa Balbay ile Mehmet Haberal’ın fotoğraflarının yer aldığı gömlekle katıldı.

Adalet Bakanlığı’nın bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülüyor. Komisyon toplantısına komisyon üyesi olmayan aralarında CHP Grup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan’ın da bulunduğu çok sayıda vekil katılıyor. BDP’liler ise açlık grevleri karşısında hükümetin tutumunu protesto ettiği için komisyon toplantılarına katılmazken, onların sıralarını da CHP’li vekiller doldurdu.

Komisyon toplantısına CHP’li Mevlüt Aslanoğlu, CHP’nin tutuklu vekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal’ın fotoğraflarının bulunduğu gömlekle geldi. Aslanoğlu ayrıca oturduğu sıraya yine Balbay ve Haberal’ın fotoğraflarının bulunduğu altında ‘Adalet arıyoruz. Nerede bulamıyoruz. Sayın Bakan sizin dükkanda var mı?’ dövizi astı.

CHP’liler ayrıca salonun duvarına, ‘Millet iradesi. Halk iradesi’, ‘Meclis iradesi nerede?’, ‘Cezaevleri doldu taştı’, ‘Üç yıldır sorgusuz sualsiz yatıyoruz’ dövizleri astı.

Öte yandan CHP’lilerin yaptığı eyleme AK Parti’li Hüseyin Şahin tepki gösterdi. “Burası teknik komisyon” diyen Şahin’e CHP’li Aslanoğlu, “Adalet arıyoruz, adalet sana da lazım Hüseyin. Adalet herkese lazım” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı