Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Mahmutpaşa'da Bir İlk

30 Ağustos 2012 Perşembe günü yayınlandı Mahmutpaşa Esnafları Derneği tarafından düzenlenen ‘İndirim Günleri’ festivali başladı.

Dernek Başkanı Yusuf Yetişgin, ihtiyaçlarını ucuza almak isteyen herkesi tarihi Mahmutpaşa Çarşısı'na çağırdı.Mahmutpaşa Esnafları Derneği, tarihi çarşıda ‘İndirim Günleri’ festivali düzenledi.

Bir ay boyunca yüzde 70’e varan indirimlerin yaşanacağı festival bugün çeşitli etkinliklerle başladı.

Mahmutpaşa Esnafları Derneği önündeki etkinliklere Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı.

Etkinlikler kapsamında sokak defilesi düzenlendi.

Tarihi çarşıya alışveriş için gelen vatandaşlara da yiyecek ve içecek ikram edildi. Ahırkapı Roman orkestrası da küçük bir konser verdi. Mahmutpaşa Esnafları Derneği Başkanı Yusuf Yetişgin, Mahmutpaşa Çarşısı’nın 550 yıllık tarihinde ilk defa böyle bir festival düzenlendiğini ve Mahmutpaşa’yı hak ettiği yere getirmeye çalıştıklarını dile getirdi. Herkesi alışveriş için Mahmutpaşa’ya davet eden Yetişgin, vatandaşların gerçek ihtiyaçlarını burada ucuza alabileceğini vurguladı. Alışveriş merkezleriyle kulvarlarının farklı olduğunu söyleyen Yetişgin, Mahmutpaşa’da 365 gün indirim olduğunu ifade etti.

Mahmutpaşa’da zengin ürün çeşitliliği olduğunu aktaran Yusuf Yetişgin, festival kapsamında bir ay boyunca yüzde 70’e varan indirilmen olacağını belirtti.

Alışveriş için Mahmutpaşa’ya gelen vatandaşların büyük bölümü fiyatların uygun olduğunu söyledi.

Bazı vatandaşlar ise fiyatların söylendiği kadar ucuz olmadığını savundu. Mahmutpaşa esnafı ise festivalden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bazı esnafların müzik eşliğinde dans ettiği görüldü.

Sıkıntılarını aktaran Mahmutpaşa esnafı, en büyük sıkıntılarının otopark sorunu olduğunu belirtti.

Esnaf yetkililerden bu soruna bir çözüm getirmesini istedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı