Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Mustafa Balbay artık yalnız değil

11 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı Koğuşunda yalnız kalan Mustafa Balbay'ın yanına Odatv sanığı Barış Pehlivan verildi.

Balbay avukatları aracılığı ile yaptığı yazılı açıklamada, Barış Pehlivan'ın koğuş arkadaşı olduğunu belirtti.

Mustafa Balbay avukatları aracılığıyla basın mensuplarına yazılı bir açıklama gönderdi. Balbay açıklamada, yanına yeni bir koğuş arkadaşı verildiğini ifade etti.

Balbay'ın imzası bulunan açıklamada, "Dün akşam saat 21.00 sıralarında cezaevi müdürü, yanında yardımcısı ve 4-5 görevliyle kaldığım koğuşuna geldi. Yanıma mutlaka bir kişi vereceklerini söyledi.

Ben öteki tutuklular gibi normal koğuşlarda bunu istediğimi yineledim. Bu gece bu konuyu mutlaka çözmek istediklerini ısrarla vurguladılar." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, tutukluluğunun cezaevi koşulları nedeniyle gündeme gelmesinden rahatsız olduğunu, adalet ve özgürlük istediğini belirten Balbay, "Saat 23.00 sıralarında Odatv davasından Barış Pehlivan'ı kaldığım tecrit koğuşuna getirdiler. Yalnızlık bitti tecrit durumu sürüyor. Barış'la da 2 saat yeni bir yaşam düzeni kurduk. Özgürlük ve adaleti birlikte beklemeye başlayacağız." dedi.

Mustafa Balbay, 28 Şubat 2011 tarihinde Silivri 4 No.lu cezaevinden 1. No.lu cezaevine sevk edilerek tek kişilik hücreye konmuştu. Yaklaşık 1 yıl sonra da Odatv davasının tutuklu sanıklarından Coşkun Musluk, 2 Mart 2012 akşamı Balbay'ın koğuşuna getirilmişti. Musluk'un 12 Mart 2012 günü tahliye olmasının ardından Balbay, koğuşunda yine tek kalıyordu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı