Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gaziantep'te Teröre Bir Kurban Daha

30 Ağustos 2012 Perşembe günü yayınlandı Gaziantep’teki bombalı saldırıda yaralanan 52 yaşındaki Yaşar Bayram, 10 gündür tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’nde hayat mücadelesini kaybetti.

Yaşar Bayram 'ın cenazesi ise toprağa verilmek üzere Gaziantep 'ten Kastamonu 'ya getirildi.

Ramazan Bayramı 'nın ikinci günü 20 Ağustos 'ta, Korutürk Caddesi üzerindeki Karşıyaka Polis Merkezi 'ne 30 metre uzaklıkta meydana gelen bombalı saldırıda 4 'ü çocuk 9 kişi hayatını kaybetti. Yaralılardan Kastamonu İl Özel İdare Müdürlüğü 'nde işçi olarak çalışan ve bayramda kayınvalidesini ziyaret için Gaziantep 'e gelen ve oğlu ile birlikte markete giderken bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında ağır yaralanan Yaşar Bayram, 10 gündür tedavi gördü hastanede hayatını kaybetti. 3 çocuk babası Bayram 'ın hayatını kaybetmesi ile olayda ölenlerin sayısı da 10 oldu. Bayram 'ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp morgunda yapılan otopsinin ardından saat 10.00 sıralarında ambulansla oğlu Çağrı Bayram ile birlikte Kastamonu 'ya gönderildi. Ambulansla 16 saat yolculuğun ardından Kastamonu 'ya ulaşan Şehit Yaşar Bayram 'ın cenazesi bugün Kastamonu İl Özel İdare binası önünde düzenlenecek resmi törenle toprağa verilecek.

BABASININ ŞEHİT OLDUĞUNDAN OĞLUNUN HABERİ YOK

Markete giderken patlama sırasında ağır yaralanan baba Yaşar Bayram 'ın 15 yaşındaki oğlu Çağrı Bayram da olayda yaralanmıştı. Patlamada 61 şarapnel parçasının isabet ettiği Çağrı Bayram 'ın babasının ölümünden habersiz olduğu öğrenildi. Kolları alçıya alınan Çağrı Bayram 'da Gaziantep Üniversitesi Hastanesi 'nden taburcu edilerek başka bir ambulansla Kastamonu 'nun İnönü Mahallesi Ilgaz Sokaktaki evine getirildi.

16 SAATLİK YOL ÇİLESİNİN ARDINDAN KASTAMONU 'YA GETİRİLDİ

Yaşar Bayram 'ın naaşı, ağır ve aciliyet gerektiren hasta olmaması sebebiyle Sağlık Bakanlığı tarafından uçakla Ankara 'ya gönderilmemesi üzerine karayolu ile taşınması sağlandı. Gaziantep 'ten sabah saat 10.00 sıralarında ambulansla yola çıkan Şehit Yaşar Bayram 'ın cenazesi, 16 saatlik bir yolculuk sonunda Kastamonu 'ya getirildi.

Kastamonu 'da iş arkadaşları ve aile yakınları tarafından karşılanan Yaşar Bayram 'ın cenazesi, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna konuldu.

RESMİ TÖREN DÜZENLENECEK

Yaşar Bayram 'ın bugün Kastamonu İl Özel İdaresi binası önünde saat 11.00 'da resmi törenin ardından Nasrullah Camii 'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Ahmet Dede Mezarlığında aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

ÖZEL İDARE, SALDIRIYI LANETLEDİ

Kastamonu İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, Gaziantep 'te 4 'ü çocuk 10 kişinin ölümü ve 66 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırıyı lanetlerken, Kastamonu İl Özel İdaresi çalışanı Yaşar Bayram 'ın da şehit olduğu açıklandı.

Bu menfur saldırıyı kınadıklarını açıklayan Kastamonu İl Özel İdaresi, “Ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik yapılan bu alçakça saldırıyı lanetliyoruz. Bu saldırı sonucunda şehit düşen tüm vatandaşlarımıza ve mesai arkadaşımıza Allah 'tan rahmet, yaralılarımıza da şifa niyaz ediyoruz” dendi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı