Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yeni Yüzünü İlk Kez Gördü

30 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı tarafından 17 Mart’ta yüz nakli gerçekleştirilen Hatice Nergis, bugün ilk kez aynaya bakarak yeni yüzünü gördü.

Nergis, yeni yüzünü çok beğendiğini aktardı. Hastaneden yapılan açıklamada, hastanın ameliyat tarihinden itibaren transplantasyon yoğun bakım ünitesinde takip edildiği ifade edildi.

Açıklamada şöyle denildi: "Hastaya yoğun bakım ünitesinde yeni yüzü plastik cerrahi ve psikiyatri uzmanları eşliğinde gösterildi. Kendisi yeni yüzünü uzun uzun inceleyip, gülümsemiş ve çok beğendiğini, ekibe güvenmese böylesi bir ameliyata cesaret edemeyebileceğini ifade etmiştir. Psikiyatrik açıdan hastanın ilk tepkilerinin olumlu ve sağlıklı olduğu ifade edilmiştir. Hasta daha sonra yoğun bakımdan çıkarılarak, babası refakatinde kalacağı normal odaya alınmıştır. Hasta, yoğun bakımdan normal odaya geçmenin moralini daha da yükselttiğini ifade etmiştir."


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı