Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Gözümüz kör kulağımız sağır''

15 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı Necati Şaşmaz’ın 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı’yla anne-babasının evlilik yıldönümü olduğu için 12.12.2012 tarihinde nikâh masasına oturduğu ortaya çıktı.

Bu arada ikilinin, Maldivler 'deki balayının ardından Beylerbeyi 'ndeki aile köşkünde Şaşmaz 'ın anne-babasıyla yaşayacağı öğrenildi.

FETTAHOĞLU 'NDAN YENİ AYRILMIŞTI
MUHTEŞEM Yüzyıl 'ın Mahidevran Sultan 'ı Nur Fettahoğlu 'yla iki yıl birlikte olduktan sonra önceki hafta bir basın bülteniyle ayrıldıklarını açıklayan Kurtlar Vadisi 'nin Polat Alemdar 'ı Necati Şaşmaz 'ın önceki akşam Nagehan Kaşıkçı 'yla sürpriz evliliği gündeme bomba gibi düştü. Nikâh için 12.12.2012 tarihinin seçilmesinin ardındaki sır dün ortaya çıktı. Şaşmaz 'ın, anne-babasının evlilik yıl dönümü tarihi olduğu için 12.12.12 'de evlendiği öğrenildi.

GELİN HANIM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
KURTLAR Vadisi 'nin bir dönem senaristliğini yapan ve 2009 'da hayatını kaybeden Ömer Lütfi Mete 'nin yeğeni olan 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı 'yla Necati Şaşmaz, balayı için Maldivler 'i seçti. Şaşmaz ile İstanbul Üniversitesi 'nde ekonomi bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Kaşıkçı 'nın yaşayacağı yer de belli oldu. İkilinin, Şaşmaz Ailesi 'nin Beylerbeyi 'ndeki köşkünde Necati Şaşmaz 'ın anne-babasıyla birlikte yaşayacakları ortaya çıktı.

Şaşmaz ailesine ait bir cafe de gerçekleştirilen nikah sonrası çiçeği burnunda çift balayı için Hint Okyanusu'nda bin 200 adadan oluşan gözde turizm merkezlerinden Maldivler'e uçtu.

"GÖZÜMÜZ KÖR, KULAĞIMIZ SAĞIR"
Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni uçtuğu hatlardan biri olan Maldivler'e bugün saat 20.30'da hareket eden Şaşmaz çifti, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden uçağa ele ele bindi. Yolcuların tebriklerini kabul eden Necati Şaşmaz, neden sade bir düğünle evlendiği yönündeki sorulara, "Sade yaşayan bir insanım. 12 Aralık tarihi babamında evlilik yıldönümüydü. Çok mutluyuz. Tüm Türkiye inşallah mutluluğumuzu paylaşmıştır. Gözümüz kör kulağımız sağır bir şey duymuyoruz" dedi.

DENİZ ÜSTÜNDE BUNGALOVLAR
Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin bir hafta Maldivler'de kalacağı öğrenildi. Hint Okyanusunda bin 200 adadan oluşan bir devlet olan Hindistan'ın güneyinde ve Sri Lanka'nın yaklaşık 750 kilometre (435 mil) güneybatısında yer alan Maldivler de bin 200 adanın 281'inde insan yaşıyor. Maldivler de adalardan bini boş olurken, 86 ada ise "otel ada" şeklinde kullanılıyor. Maldivler'e gidenler deniz üstündeki bungalovlarda konaklıyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı