Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Üsküdar'da korkutan yangın! Haberi 

26 Mart 2012 Pazartesi günü yayınlandı Üsküdar Bahçelievler Mahallesi’nde bir nalbur dükkanında çıkan yangın çevredekilere korkulu anlar yaşattı.

Yangın sırasında meydana gelen patlamada çevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. İşyeri küle dönerken, vatandaşlar yangını film gibi izledi.

Olay; Bahçelievler Atabek Caddesi üzerindeki bir nalbur dükkanında meydana geldi. İhbar üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye görevlileri, bir süre iş yerinin ön kısmından yangına müdahale etti. Alevlerin izalasyon ve boyaların bulunduğu bölüme sıçramasıyla yangın kısa sürede iş yerinin tamamına yayıldı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışırken, çok sayıda vatandaş da çevrede toplandı. Yangın sırasında meydana gelen patlamada, vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. İtfaiye görevlilerinin yaklaşık yarım saat süren çabalarının ardından yangın kontrol altına alındı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı