Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kapusuz 'Çoğulcu demokrasiyi esas alarak herkese ulaşıyoruz'

10 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Partisinin Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevi çerçevesinde AK Parti İletişim Merkezi'nin (AKİM) Eğitim Sunumu açılışında bir konuşma gerçekleştirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık'ın basın birimi tarafından verilen bilgide, AK Parti Halkla İlişkiler Birimi Başkanı Salih Kapusuz ve Başkan Yardımcısı Öznur ÇalıK'ın açılış konuşmaları ile başlayan eğitim programına bütün illerin AKİM temsilcileri katılımı gösterdi. "AKİM'in Halkla İlişkiler Açısından Önemi ve AK Parti Siyaset Anlayışındaki Yeri" konuşmasında Çalık, AKİM'in en önemli özelliklerinden birinin AK Partili olsun ya da olmasın tüm vatandaşlara eşit bir şekilde hizmet vermek olduğunubelirterek Ak Parti için koşulsuz vatandaş memnuniyetinin önemine değindi. 6 Mart 2003 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan AKİM'in, kurulduğu günden bu yana sistemine 1 milyon 200 Bin'in üzerinde başvuru yapıldığını ve değerlendirilen başvuruların yüzde 97'sine dönüldüğünü ifade eden Çalık, bunun Türkiye'de siyasal iletişim alanında bir dönüm noktası niteliğinde olduğunu söyledi.

Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir siyasi partinin halkla ilişkiler alanındaki başarılı çalışmalarından ötürü ödüle layık görüldüğünü sözlerine ekleyen Çalık, AKİM'in İletişimin"Oscar"ı sayılan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından verilen "Altın Pusula" ödülüne layık görüldüğünü hatırlattı. Bu başarının tüm AKİM çalışanlarının ortak başarısı olduğunu kaydeden Çalık, AKİM il temsilcilerine gayret ve disiplinlerinden ötürü teşekkür etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı