USD (Alış - Satış) : 8,27 - 8,28 EURO (Alış - Satış) : 9,96 - 9,98
SONGÜL ÖDEN İLE İLGİLİ FOTO GALERİLER
songul oden - Televizyonda Biraz Eskilere Gidelim

Televizyonda Biraz Eskilere Gidelim

İsviçre'deki reyting şirketi The WIT son 50 yılın en etkili TV programlarının listesini yayınladı. 50 yapımın sıralandığı listede Türkiye'den başrolünü Songül Öden ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı "Gümüş" dizisi de yer aldı....

Songül Öden kimdir?

Gümüş adlı TV dizisinde rol aldı. Son olarak "Umutsuz Ev Kadınları" adlı dizide oynamaktadır.

Filmografisi

Ferhunde Hanımlar (1993)
Vasiyet (dizi) (2001)
Havada Bulut (mini dizi) (2002)
Gümüş (dizi) (2005) Gümüş
Vazgeç Gönlüm (dizi) (2008) Ezra
Acı Aşk (Film) (2009) Ayşe
Mükemmel Çift (dizi)
72. Koğuş (Film)
Umutsuz Ev Kadınları (dizi) Yasemin

Rol aldığı oyunlar

Yerma (1993) - Ankara Deneme Sahnesi
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz (Mahkum/1999-2000) - Trabzon Devlet Tiyatrosu
Birimiz Hep İçin (Bayan Kim/1999-2000) ...tamamı
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı