Bakan Kurum, AK Parti'nin 23. Kurulus Yil Dönümünü Kutladi

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, sosyal medya hesabindan yayinladigi video ile AK Parti’nin 23. kurulus yil dönümünü kutladi.

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan 2001 yilinda kurulan AK Parti’nin 23’üncü kurulus yil dönümüne iliskin sosyal medya hesabindan bir video paylasti. Bakan Kurum, “AK Partimiz 23 yasinda” diyerek paylastigi mesajinda su ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde AK Parti dev yatirimlardan savunma sanayine, çevre ve sehircilikten sagliga, teknolojiye her alanda Türkiye’ye çag atlatti. On yillardir bu memlekete, demokrasiye, sivil siyasete, topluma deli gömlegi giydiren vesayetçi zihniyeti ortadan kaldirdi. Ülkenin basina bela edilen terör örgütlerine, taseron yapilara, devletin kilcal damarlarina sizan köksüzlere pabuç birakmadi. Memleket sevdalisi kadrolariyla, vefakar teskilatlariyla, hayatini bu ülkeye vakfetmis lideriyle 23. yilinda da ilk günkü askla çalismaya, üretmeye, ülkenin sorunlarini çözmeye devam ediyor. Nice 23 yillara."
Kaynak: İHA