Yildirim Beyazit Mahallesi'nde Kat Karsiligi Ihale Düzenlendi

Melikgazi Belediyesi, Yildirim Beyazit Mahallesi’nde kentsel dönüsüm ihalesi düzenledi.

Yildirim Beyazit Mahallesi'nde Kat Karsiligi Ihale Düzenlendi
Melikgazi Belediyesi, Yildirim Beyazit Mahallesi’nde bulunan 1 blok 36 adet daire, 3 adet dükkan için kat karsiligi yapim ihalesini düzenledi.

Kentsel dönüsüm projelerine önem verdigini her firsatta dile getiren Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, çalismalara hiz kesmeden devam edilecegini açikladi.

15 Mayis Çarsamba günü düzenlenen ihale ile ilgili açiklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, ‘’Deprem riskini hiçbir zaman unutmadan bölgemizdeki kentsel dönüsüm çalismalarina son sürat devam ediyoruz. Bunun yaninda vatandaslarimizin yasam alanlarini elimizden geldigince iyilestirmek ve konforlu hale getirmek en önemli görevlerimizden biri. Ömrünü tamamlayan yapilarin yerine konforlu, yüksek standartli yapilari insa etmek için çalismalarimiz hizla devam ediyor. Battalgazi, Kazim Karabekir, Anbar, Çorakçilar Mahallelerimizde yapilan çalismalarin yaninda Yildirim Beyazit Mahallemizde de kentsel dönüsüm projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yildirim Beyazit 2. Etap kentsel dönüsüm çalismalari kapsaminda 1 blok 36 daire, 3 adet dükkan için ihalemizi düzenledik. Ihalemize katilan tüm müteahhit firmalarimiza tesekkür eder, ihaleyi kazanan firmamizi ise tebrik eder; hayirli olmasini dilerim. Vatandaslarimizin konforlu yasam alanlarina ulasmasi için ilçemizdeki kentsel dönüsüm çalismalari durmaksizin devam edecek.’’ dedi.

Kaynak: İHA