TV+, Oscar Ödüllü 'The Holdovers' Filmini Üniversitelilerle Bulusturuyor

Dijital içerik platformu TV+, mayis ayi boyunca üniversite kampüslerine açik hava sinema keyfini tasiyor. Dijital içerik platformu, 15-23 Mayis tarihleri arasinda Antalya, Izmir, Adana, Gaziantep ve Eskisehir’de son dönemin en çok konusulan filmlerinden ’The Holdovers’i üniversitelilerle bulusturuyor.

TV+, Oscar Ödüllü 'The Holdovers' Filmini Üniversitelilerle Bulusturuyor


Film ve dizilerle yil boyu ekran tutkunlarinin yaninda olan TV+, eglenceyi üniversite kampüslerine tasiyor. Dijital içerik platformu, mayis ayi boyunca Türkiye’nin farkli bölgelerindeki üniversitelerde açik hava sinema etkinliklerine basliyor. Dijital içerik platformu, Akdeniz Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Eskisehir Teknik Üniversitesi’nde, 2023 yilinin en çok konusulan yapimlari arasinda yer alan Oscar ödüllü film ’The Holdovers’i gençlerle bir araya getiriyor. Ögrencilerin, Turkcell’in iç iletisim ve is veren markasi T.Life dünyasini da deneyimleme firsatini bulacagi etkinliklerde harika bir aksam üniversitelileri bekliyor olacak.

Muhtesem performans Oscar getirdi

Sinema dünyasinda çarpici yapimlariyla adindan söz ettiren ve her yil en iyi film kategorisinde bir aday çikaran "Focus Features’in yapimciligini üstlendigi “The Holdovers”, samimi ve akici anlatimiyla öne çikiyor. 96. Oscar Ödülleri’nde Da’Vine Joy Randolph’un muhtesem performansiyla “En Iyi Yardimci Kadin Oyuncu” ödülünü kazandigi “The Holdovers”, 1970 yilinda geçen bir dönem filmi. Film, okul disinda bir hayati olmayan bir ögretmen, sürekli sorun çikaran bir ögrenci ve okulda görevli olan bir asçinin basindan geçenleri anlatiyor.

Açik hava sinema takvimi söyle

15 Mayis Çarsamba - Antalya Akdeniz Üniversitesi, 17 Mayis Cuma - Izmir Dokuz Eylül Üniversitesi, 20 Mayis Pazartesi - Adana Çukurova Üniversitesi, 21 Mayis Sali - Gaziantep Üniversitesi, 23 Mayis Persembe - Eskisehir Teknik Üniversitesi.
Kaynak: İHA