Spor Camiasinin Ünlüleri Inegöl'e Hayran Kaldi

Spor yorumculari Ahmet Çakar, Abdülkerim Durmaz ve eski milli futbolcu Ümit Karan, Wobilimoda Mobilya AVM’ye hayran kaldi.

Spor Camiasinin Ünlüleri Inegöl'e Hayran Kaldi
Inegöl’ün önde gelen mobilya alisveris merkezlerinden biri olan Wobilimoda Mobilya AVM’ye gelen spor camiasinin önde gelen isimlerini Wobilimoda Mobilya AVM Genel Müdür Sedat Besiktepe ve yönetim üyeleri karsiladi. Magazayi gezmekte zorlanan isimler magazadaki çalisanlar ve müsterilerle bol bol fotograf çekindi.

Inegöl’e övgüler yagdiran Ahmet Çakar, "Gurur duydum Türkiye’nin mobilya sektörü, kalbi insanlar ekmek yiyor. Belki bir 5 bin kisi daha gelse onlar da ekmek sahip olacak. Buradan ihracat Avrupa ülkelerine. Türkiye’nin her yerine yapilmis dagitimlari duydum, gördüm. Gurur duydum. Wobilimoda Mobilya AVM’de 125 tane mobilya magazasi varmis. Böyle bir konsept, Amerika Birlesik Devletleri’ne belki vardir. Dünyaca ünlü markalar bile bunu becerememis. Ben böyle genis AVM’yi Türkiye’de hiç görmedim. Içi piril piril. Tebrik ediyorum kimin emegi geçmisse. Herkese hayirli kazançlar diliyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA