Silahla Tehdit Zanlilarina Operasyon Açiklamasi 5 Gözalti

İçel’de silahla tehdit zanlilarina yönelik düzenlenen operasyonda 5 süpheli gözaltina alinirken, adreslerde yapilan aramada 5 silah ve çok sayida mermi ele geçirildi. Zanlilardan 3’nün kasten öldürme suçundan, digerlerinin ise çesitli suçlardan arandigi ortaya çikti.

Silahla Tehdit Zanlilarina Operasyon Açiklamasi 5 Gözalti
Il Emniyet Müdürlügünden yapilan açiklamaya göre, Mezitli Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, sikayet üzerine silahla tehdit olayinin faillerinin yakalanmasi için çalisma baslatti. Süphelilerin adreslerini tespit eden ekipler, KOM ve Narkotik Sube Müdürlügü ekipleriyle birlikte operasyon düzenledi.

Bir sitenin içerisinde bulunan 2 isyeri ve 2 daire olmak üzere 4 adrese gerçeklestirilen operasyonda 5 süpheli gözaltina alinirken, adreslerde yapilan aramalarda çesitli markada ruhsatsiz 5 tabanca ve silahlara ait çok sayida mermi ele geçirildi.

Zanlilarin hepsinin arandigi ortaya çikti

Gözaltina alinan zanlilarla ilgili yapilan incelemede, M.A.’nin ’kasten öldürme’ suçundan 15 yil kesinlesmis hapis cezasi ile B.A. ve B.F.’nin yine ’kasten öldürme’ suçundan, T.A.’nin ’dolandiricilik’ ve M.E.’nin ise çesitli suçlardan kesinlesmis 2 yil 6 ay hapis cezasi ile arandiklari ortaya çikti.

Olayla ilgili sorusturmanin sürdügü bildirildi.

Kaynak: İHA