Samsun'da Gençlik Haftasi Kutlamalari Basladi

Samsun’da Gençlik Haftasi dolayisiyla Onur Aniti’na çelenk birakildi.

Samsun'da Gençlik Haftasi Kutlamalari Basladi
Her yil 15-21 Mayis tarihleri arasinda kutlanan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasi kutlamalari Onur Aniti’na çelenk sunum programiyla basladi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci törende anita çelenk koydu. Akabinde saygi durusunda bulunuldu ve Istiklal Marsi okundu.

Törende konusma yapan Müdür Dereci, "Her yil büyük bir coskuyla kutladigimiz Gençlik Haftamizin bir yenisinin açilisini siz gençlerle beraber yapmanin mutlulugunu hep beraber yasiyoruz. Sevgili gençler; büyük ve itibarli bir ülkede yasiyoruz. Binlerce sehit vererek sikinti ve yokluklar içinde büyük özveri ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu degerli emaneti yasatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kusaklara en iyi sekilde aktarmak, en basta gelen görev ve sorumluklarinizdandir. Yakin bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni omuzlarinizda yükselteceksiniz. Ülkemizi çagdas medeniyet seviyesine sizler tasiyacaksiniz. Sevgi, saygi, hosgörü ve uzlasma ortami içinde üstesinden gelinemeyecek bir sorunun bulunmadigini unutmamalisiniz. Birlik ve bütünlügümüze yönelik her türlü saldiri veya tehdit karsisinda daha fazla kenetlenerek hiçbir kimsenin hangi amaçla ve ne sekilde olursa olsun huzur ve güvenligimizi bozmasina firsat vermemelisiniz. Ay yildizli bayragimizin altinda, hepimizin bir ve bütün olarak, bu zamana kadar geldigimiz gibi, bundan sonrada sonsuza kadar devam edecegimizden kimsenin süphesi olmamalidir" dedi.

Tören, toplu fotograf çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA