Milli Sporcular Vali Varol Ile Bir Araya Geldi

Gençlik Haftasi” ve 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri kapsaminda uluslararasi arenada basarilar elde eden Adiyamanli milli sporculardan olusan gençlik kafilesi Vali Osman Varol ile bir araya geldi.

Milli Sporcular Vali Varol Ile Bir Araya Geldi
Adiyaman Valisi Osman Varol, Gençlik Haftasi ve 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri kapsaminda, Gençlik ve Spor Il Müdürü Fikret Keles, gençlik temsilcileri ve farkli branslarda uluslararasi arenada basarilar elde eden milli sporculardan olusan gençlik kafilesini kabul etti.

Gençlerle sohbet eden Vali Osman Varol, "Gelecegimizin teminati degerli gençlerimizin Gençlik Haftasini tebrik ediyorum. Sundan eminiz ki bagimsiz Türkiye Cumhuriyeti’nin gelecegi, bilgi çaginin üzerinde tasiyacak gençlerimizin omuzlarinda yükselecektir. Hiç kuskusuz ki gelecegimizin teminati olan sizler, içinizde tasidiginiz sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkinmasina katki verecek en önemli hazinelerimizsiniz. Siz degerli gençlerimiz sportif faaliyetlerle, bilimle, irfanla yogruldugu müddetçe Türkiye Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacak ve uluslararasi arenada hak ettigi saygin yeri alacaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA