Çevre Yolun Yaris Pisti Gibi Kullanmaya Çalistilar, Kaza Yapip Hastanelik Oldular

Sosyal medya üzerinden haberlesip Arnavutköy çevre yolunda yaris organizasyonu düzenleyen sahislar yürekleri agza getirdi. Sürücülerden birisi yaris basladiktan kisa bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpti. Kaza sonrasinda araç kullanilamaz hale gelirken yarali sürücüsünün saglik durumunun iyiye gittigi ögrenildi.

Çevre Yolun Yaris Pisti Gibi Kullanmaya Çalistilar, Kaza Yapip Hastanelik Oldular


Arnavutköy’de bir kaç kisi sosyal medya üzerinden araçlarini paylasarak yaris daveti. Daha sonra belirledikleri saatte paylastiklari konumda bulusan sahislar yarismaya basladi.

Çevre yolunu kullanan sahislar yaris ugruna hem kendi canlarini hem de diger sürücülerin canlarini tehlikeye atti.

Sürücülerden birisi yaris basladiktan kisa bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpti. Çarpisma sonrasinda savrulan 34 ERF 513 plakali otomobil içerisindeki sürücü Emir Yilmaz (23) yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle araçtan çikartilan sürücü daha sonra Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Polis, kazayla alakali çalisma yaparken, yol kisa süre tek seride düsürüldü. Kazaya baska bir aracin karismamasi muhtemel faciayi önlerken gençlerin sosyal medyadan birbirine yaptigi çagrilarin görüntüleri de ortaya çikti.
Kaynak: İHA