Büyüksehir Meclisi'nden Göz Ve Dis Hastanesi Için Baskan Çerçioglu'na Yetki

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilacak olan Agiz ve Dis Sagligi Merkezi ile Göz Hastanesi’nin yapimi için belediye meclisi Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tam yetki verdi.

Büyüksehir Meclisi'nden Göz Ve Dis Hastanesi Için Baskan Çerçioglu'na Yetki


Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi’nin Mayis ayi ilk oturumu Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun baskanliginda gerçeklestirildi.

Zabit özetinin okunmasiyla baslayan mecliste 14’ü gündem disi 39 gündem maddesi görüsülerek karara baglandi. Gündemin en dikkat çeken maddesi ise Aydin’da belediye bünyesinde yapilacak olan göz hastanesi ile agiz ve dis sagligi merkezi ile ilgili oldu. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun seçimlerden önce projesini açikladigi 2 hastanenin yapimi ve kurulumundaki gerekli islemleri yapmak ve ilgili kurumlarla yapilacak protokolleri imzalamak için Baskan Çerçioglu’na yetki verildi.



Kurulacak olan agiz ve dis sagligi merkezinde implantin yani sira, özellikli tedavi hizmetleri ve kanal tedavisi, 20 yas dis cerrahisi, çocuk dis sagligi, temel agiz ve dis tedavileri gibi hizmetler de verilecek.

Yaklasik 2 bin metrekare kapali alana sahip olacak göz hastanesinde ise temel muayene hizmetlerinin yaninda, katarakt, çocuk ve bebekler için göz sagligi takip hizmetleri, dogumsal göz hastaliklari, göz tembelligi gibi rahatsizliklarin teshis ve tedavisi yapilacak.
Kaynak: İHA