Battalgazi'de Yol Çalismalari Sürüyor

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Uluköy Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya gelerek Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklestirilen stabilize serimi ve yol bakim çalismalarini yerinde inceledi.

Battalgazi'de Yol Çalismalari Sürüyor
Ilçenin merkez mahallelerinden en ücra kösesine kadar sorunlari çözmek için ekiplere talimat veren ve çalismalari yerinde takip eden Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Uluköy Mahallesi’nde Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerince gerçeklestirilen stabilize serim ve yol bakim çalismalarini yerinde inceledi, vatandaslarin talep ve önerilerini dinledi. Ihtiyaçlari yerinde tespit ederek bir an önce çözüme kavusturmak için hareket edeceklerini ifade eden Baskan Taskin, “Ugrastiran degil, ulastiran bir belediyecilik anlayisini benimsiyoruz” dedi.

Göreve geldikleri günden beri ilçenin her kösesinde yasayan vatandaslarin sorunlarini, taleplerini ve önerilerini dinleyerek çözüm odakli bir yaklasim sergilemeye devam ettiklerini belirten Baskan Taskin, “Hemsehrilerimizin daha iyi yasam standardina ulasmasi için yürüttügümüz çalismalarin bir parçasi olarak, Uluköy Mahalle’mizde gerçeklestirilen yol bakim çalismalarini yerinde inceledik. Herkesin refahi ve memnuniyeti için gece gündüz demeden çalisan ekiplerimizle birlikte, sorunlarin üstesinden gelmek ve çözümler üretmek için buradayiz. Bizim için her mahalle, ilçemizin her kösesi önemli. Ekiplerimiz, titizlikle yürüttükleri çalismalarla, hemsehrilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun çözümler üretme amaciyla faaliyetlerine devam ediyor. Bu dogrultuda bizim için en degerli olan sey, mahalle sakinlerinin, sorunun ve ihtiyacin oldugu yerde bulunan vatandaslarimizin geri bildirimleridir. Kiymetli Battalgazililerin destegi ve katkilariyla, Battalgazi’mizin her kösesinde yasam kalitesini yükseltmek ve hizmetlerimizi daha da ileriye tasimak için çalismaya devam edecegiz. Hep birlikte, asrin mirasina sahip çikarak gelecegi insa etmek için, daha yasanabilir bir Battalgazi için el ele verecegiz. Bizler ugrastiran degil, ulastiran bir belediyecilik anlayisini benimsiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA