Polis Adaylarindan Kanser Hastalarina Moral Konseri

Samsun’da polis okulu ögrencileri, onkoloji servisinde tedavi gören kanser hastalarina moral konseri verdi.

Polis Adaylarindan Kanser Hastalarina Moral Konseri
Tedavi gören kanser hastalarina moral vermek amaciyla Il Emniyet Müdürlügü ile Saglik Il Müdürlügü is birliginde Kadin, Dogum ve Çocuk Hastanesi Poliklinigindeki toplanti salonunda etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte Samsun 19 Mayis Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ögrencileri tarafindan Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi Tibbi Onkoloji Ünitesi‘nde tedavi gören kanser hastalarina konser verildi.

Polis okulu ögrencilerinden olusan müzik grubu tarafindan hastalara solo ve koro halinde sarkilar söylendi. Eglenceli vakit geçiren hastalar moral depolarken, bol bol da göbek atti. Saglik personelinin de eslik ettigi eglence programinda hastalarin mutlulugu yüzlerine yansidi.

"En büyük ilaç, moral ve motivasyon"

Programda konusan Samsun Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, “Hastalarimizla güzel bir zaman geçirmek için bu etkinligi düzenledik. Hepiniz zor bir tedavi süreci geçiriyorsunuz. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu tedavi sürecinde moral, motivasyon yani isin psikolojik boyutunun dogru ve düzenli yürütülmesi en büyük ilaç. Bizler de sizlere bir nebze katki vermek için bu moral etkinligini düzenledik” dedi.

Programa ayrica Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Samsun 19 Mayis PMYO Müdürü Ogün Sahin, Samsun Il Saglik Müdürlügü Halk Sagligi Baskani Hatice Öz, hastalar, refakatçilar ve hastane personeli katildi.

Kaynak: İHA