Soydan Açiklamasi 'Vakit Geldi, Mersin'e Çok Güzel Projeler Kazandiracagiz'

Cumhur Ittifaki İçel Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Serdar Soydan, kente çok güzel projeler kazandiracaklarini belirterek, “Tarihi ve kültürel mirasimizi öne çikaracagiz. Dünya harikasi yerlerimiz var, buralari yeni bastan ele alacagiz. İçel’in acil ve öncelikli sorunlari var, bunlara hizlica egilecegiz" dedi.

Soydan Açiklamasi 'Vakit Geldi, Mersin'e Çok Güzel Projeler Kazandiracagiz'
Seçim çalismalarina kentin her yerinde devam eden Soydan, belediyeciligin, yasadigi sehri sevme isi oldugunu dile getirerek, "Biz birligin gücü ile elimizden gelenin fazlasini yaparak kentimizde mutlulugu daim kilacagiz. Artik vakit geldi. İçelli hemserilerim pazar günü sandiga gidecek ve oyunu verecekler. Sadece oy vermeyip, İçel’in degisimi içinde ilk isik yakilmis olacak. Biz inaniyoruz. Birbirimize olan sevgi, saygi ve dayanisma duygusu ile İçelimizi birlikte güzellestirecegiz. Istikrarli ve daha güçlü yarinlar için el ele verip, hedeflerimize dogru emin adimlarla ilerleyecegiz" diye konustu.



“Az kaldi İçel, biz geliyoruz”

"Biz İçel sevdalisiyiz" diyen Soydan, söyle devam etti: ”100 projemiz çok begenilmis, takdir toplamisti. Sorunlari ile büyüyen kentimize nefes aldirmamiz lazim. Simdi onlari yapma zamani. Kentimize arti deger saglayacagiz. Az kaldi İçel, biz geliyoruz. Yüregimizdeki İçel askiyla, kentimize liyakati, yönetimde seffafligi, hizmette kaliteyi, projelerde vizyonu getiriyoruz.”

“Sandiga gidelim, İçel gelecegini degistirelim”

İçellileri sandiga giderek oy kullanmaya davet eden Soydan, "Pazar günü İçel’in gelecegini oylayacagiz. Bir 5 yil daha kaybetmeyelim. 100 projemizle İçel’i hakkettigi yere biz tasiyacagiz. Onun için mutlaka sandiga gidelim ve oyunuzu, söylediklerini yapabilecek en iyi tercihiniz olan Serdar Soydan’dan yana kullanin" ifadelerini kullandi.

Konusmasini, ”Sizlerin heyecani ve sevgisi bize ilham veriyor, dualariniz, destekleriniz bizi güçlü kiliyor. Hepinize minnettariz" diye sürdüren Soydan, "Bizim yolumuz kardeslik, hak, hakikat yolu. Bizim yolumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Bizim yol arkadaslarimiz sizlersiniz. 1 Nisan sabahi yeni umutlarla güzel günlere merhaba diyecegiz" seklinde konustu.



“Bizim bu sehre sözümüz var”

Soydan, İçel’in sorunlarina da dikkat çekerek su ifadeleri kullandi; "Biz yola çiktigimizda kentin dört bir kösesine hizmet götürecegimizi ifade ettik. Ayirmadan, ayrismadan, canla basla gelecegimizi söyledik. Bizim bu sehre sözümüz var, yeminimiz var. Cumhur Ittifaki olarak, birligin gücü ile her yerde yilmadan çalismalarimizi sürdürecegiz. Sehrimizin kalkinmasi adina her alanda var gücümüzle çalisacagiz. Artik bu kent Cumhur Ittifaki belediyeciligi ile tanismalidir. 31 Mart’ta bunu basaracagiz ve hep birlikte kazanacagiz.”
Kaynak: İHA