(Özel) Bisikletli Bagimsiz Belediye Baskan Adayi Kahve Kahve Gezip Oy Istiyor

Bursa’nin Iznik ilçesinde ’makam aracim’ dedigi bisikletiyle kahve kahve dolasip oy isteyen bagimsiz belediye baskan adayi seçilecegi taktirde alacagi maasi da üstün zekali çocuklarin okumasi için harcayacagini söyledi. Bir yandan oyun oynayip bir yandan da bagimsiz baskan adayinin seçim vaatlerini dinleyen kahvehanedekiler Harun Dogru’nun vaatlerini duyunca alkis yagmuruna tuttu.

(Özel) Bisikletli Bagimsiz Belediye Baskan Adayi Kahve Kahve Gezip Oy Istiyor
Türkiye pazar günü ülke genelinde yapilacak yerel seçimlere odaklanirken; siyasi partilerin belirledigi adaylarin yani sira bagimsiz olarak seçimlere katilacak bazi belediye baskan adaylari da renkli kisilikleri ile dikkat çekiyor. Bagimsiz adaylar ilginç seçim vaatleriyle de bir çok yerde kendilerinden söz ettiriyor.

Bursa’nin Iznik ilçesinde Bagimsiz Belediye Baskan adayi Harun Dogru, basinda Osmanli Alplarinin taktigi börkü, altinda da ’makam aracim’ dedigi bisikletiyle kahve kahve gezip oy istiyor.

Daha çok iftardan sonra ilçe merkezindeki ve yakin mahallelerdeki kahvehanelere giderek konusma yapan Dogru’yu görenler öce sasiriyor. Seçim vaatlerini duyunca sevip alkisliyor.

Iznik’e gelen doktorlarin çok durmadan görev yeri degisikligi isteyip ilçeden gittigini, ilçede bir tane kalp doktoru olmadigini belirten Dogru en büyük seçim vaadi olarak ilçe hastanesine kalp doktoru getirecegini belirtiyor. Ayrica Baskan adayi Harun Dogru’nun doktorlar için lojman yapmak, doktorlardan lojman kirasi almamak, yas sebze ve meyve alim satim kooperatifi kurmak, tam tesekküllü bir hastane yapmak, tüm resmi daireleri tek çati altinda toplamak, kurban bayrami öncesi hayvan kesim yerleri açmak da seçim vaatlerinin arasinda yer aliyor.

"En büyük hedef olarak "insanlarin gönül bahçesine girip çiçek açtirtacagim” diyen bagimsiz belediye baskan adayi Dogru, konusmalarinin ardindan kahvehanedekilere çay ismarliyor.
Kaynak: İHA