Osmaneli'de Mahalle Iftarlari Sona Erdi

Osmaneli Belediyesi tarafindan Ramazan ayinin basindan bu yana devam eden mahalle iftarlari Haceloglu Mahallesi’nde son buldu.

Osmaneli'de Mahalle Iftarlari Sona Erdi
Iftar öncesi masalari tek tek dolasip genç, yasli herkesle bizzat görüserek hos sohbet içerisinde ’hayirli ramazanlar’ dileyen Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Baskani Münür Sahin, yogun ilgi ile karsilandi. Yaklasik 2 bin 500 kisinin katildigi iftar sonrasi konusma yapan Belediye Baskani Sahin, "Ramazan ayi kapsaminda düzenledigimiz mahalle iftarlarinin amaci birlikte kardeslik iftari yapmaktir. Bugün burada kardeslerimiz, gençlerimiz, çocuklarimiz ve büyüklerimizle, zengin, fakir ayni sofrada oruç açmanin huzuru içindeyiz. Bu aksam son iftarimiza katilan herkese ve bu iftar programlarini düzenlememizde bizlere destek olanlara emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Basta Osmaneli halkimin ve Islam aleminin Ramazan bayramlarini simdiden kutluyorum” dedi.

Iftar yemeginde konusan Kaymakam Yüksel Ünal “Bugün burada benimde sakini oldugum Haceloglu Mahalle halkimiz ile iftar yemeginde bir araya geldigimiz için son derece mutluyuz. Ramazan ayi yardimlasma ve dayanismanin en güzel örneklerinin sergilendigi bir ay. Ramazan ayi birlik ve beraberligin pekistigi bir ay. Bu iftar yemeginde de yardimlasmanin ve dayanismanin en güzel örnegi sergilenmektedir. Bu nedenle Mahalle Iftar yemegini düzenleyen Belediye Baskanimiza, emegi geçenlere ve katilan tüm vatandaslarimiza tesekkür ediyorum. Yaklasan Ramazan Bayrami dolaysiyla simdiden Bayraminizi kutluyorum" dedi.

Iftar programina Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Baskani Münür Sahin siyasi parti Baskanlari, sivil toplum kuruluslari, kurum müdürleri ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA