Baskan Saricaoglu Açiklamasi 'Kavak'i Türkiye'de Anonsla Isçi Arayan Tek Ilçe Haline Getirdik'

Kavak Belediye Baskani ve Adayi Ibrahim Saricaoglu, ilçede issizlik problemini çözdüklerini belirterek, "Kavak’i Türkiye’de anonsla isçi arayan tek ilçe haline getirdik" dedi.

Baskan Saricaoglu Açiklamasi 'Kavak'i Türkiye'de Anonsla Isçi Arayan Tek Ilçe Haline Getirdik'
Belediye Baskanligi döneminde ilçeye hayal olarak görülen birçok yatirimla bulusturduklarini anlatan Cumhur Ittifaki Adayi Ibrahim Saricaoglu, “Kavak’i Türkiye’de anonsla isçi arayan tek ilçe haline getirdik. Istihdamla issizlik sorununu çözdük. Bunu da mi görmüyorlar" ifadelerini kullandi.

Geyikalan ve Demirci Mahallelerinde vatandaslarla bir araya gelen Saricaoglu, “Bize ne yaptiniz’ diye soranlar kulaklarini açip isçi aramak için yaptigimiz anonslari dinlesinler. Gözlerini açip yürüdükleri yollara, dügünlerini yaptiklari salonlara, ailesiyle piknik yaptigi alanlara, çocuklarinin oynadigi parklara, isindiklari dogalgaza, evlerinde akan tertemiz suya baksinlar. Organize Sanayi Bölgemizde çalisan yüzlerce insana baksinlar. Is yok diye gurbete gidenlerin bugün geri dönüp aileleri ile kucaklasmalarina baksinlar. Önce sokaga çikip Kavak’i gezsinler, ilçenin 10 yilda geldigi noktayi görsünler, sonra utanmazlarsa öyle konussunlar. Bu ilçenin hayal satan siyasetçilere degil hizmete ihtiyaci var. Bizler makama degil hizmete talip olduk ve geregini de yaptik. Bundan sonra da daha iyilerini yapacagiz, bunun sözünü veriyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA