Baskan Çakin, Usak'taki Çalismalari Bakan Kacir Ile Paylasti

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir, Usak’ta hayata geçirilen ve devam eden projeler hakkinda Belediye Baskani Mehmet Çakin’dan bilgi aldi.

Baskan Çakin, Usak'taki Çalismalari Bakan Kacir Ile Paylasti


Programin ardindan Usak Belediye Baskanligi’ni ziyaret eden Sanayi Bakani Kacir, Baskan Mehmet Çakin’la bir araya geldi. Ikili arasinda sicak diyaloglarin yasandigi görüsmede Baskan Çakin, kent genelinde yürüttükleri hizmetler ve önümüzdeki dönem gerçeklestirecekleri projeler hakkinda bilgi verirken; Bakan Kacir Usak’ta yürütülen hizmetlerden duydugu memnuniyeti dile getirerek destek mesajlarini iletti. Bakan Kacir burada ayrica ilçe belediye baskan adaylariyla da görüsmeler yaparak onlarin taleplerini dinledi.

Belediye ziyaretinin ardindan Usak Karma Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden ve burada sanayicilerle istisare toplantisi gerçeklestiren Bakan Kacir; ardindan yakin zamanda kamulastirma sürecinde sona gelinen 3. Sanayi Sitesi’ne geçti. Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin’i 3. Sanayi Sitesi ile ilgili attiklari adimlar ve gösterdikleri çabadan dolayi tebrik eden Bakan Kacir, kooperatife tapu devri yapilan ve yol çalismalari baslatilan alanlari gezerek bilgi aldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir; ziyaretlerini tamamladiktan sonra Usak’tan ayrildi.
Kaynak: İHA