Baskan Büyükkiliç Vatandasla Bulustu, Kale Surlarindan Kayseri'ye Mesaj Verdi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri’nin merkezi olarak nitelendirilen Türkiye’nin en büyük meydanlarindan biri olan Cumhuriyet Meydani’nda vatandaslarla bir araya geldi. Kalenin surlarinda seyir alanina çikarak, Kayseri’yi ve Erciyes dagini seyreden Büyükkiliç, “Bu güzel sehrimize hizmet etmek için vatandaslarimizi bir kez daha sandiga davet ediyorum” dedi.

Baskan Büyükkiliç Vatandasla Bulustu, Kale Surlarindan Kayseri'ye Mesaj Verdi
Baskan Büyükkiliç, sik sik Kayserililerin talep ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ederken, bu kapsamda Cumhuriyet Meydani’nda esnaf ve vatandasla bir araya geldi. Meydanda tarihi Kayseri Kalesi ve çevresini ziyaret eden Büyükkiliç, burada esnaf ve vatandaslarla sohbet etti. Onlarin talep ve önerilerini de dinleyen Baskan Büyükkiliç, esnafa da hayirli isler ve bereketli kazançlar diledi.

Esnaflar ve vatandaslar da sicak ve samimi ilgi gösterdikleri Büyükkiliç’a hizmetlerinden dolayi tesekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Kendisiyle fotograf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Baskan Büyükkiliç, vatandaslarla ve esnaflarla bol bol hatira fotografi çektirdi. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Tarihi Kayseri Kalesi’ni de ziyaret edip, kalenin surlarinda seyir alanina çikarak, Kayseri’yi ve Erciyes dagini seyretti.

“Vatandaslarimizi bir kez daha sandiga davet ediyorum”

Burada açiklamalarda bulunan Büyükkiliç, vatandaslara sandiga gitmeleri çagrisinda bulunarak, “Bir seçim sürecinin daha sonlarina yaklastik. Güzel, muhtesem sehrimiz, büyüksehirlerin konforunu yasatan, büyüksehirlerin sikintisini yasatmayan Kayseri’miz. Bu güzel sehrimize hizmet etmek için vatandaslarimizi bir kez daha sandiga davet ediyorum, demokratik haklarinizi kullanin degerli hemsehrilerim” dedi.

Baskan Büyükkiliç, istikrar vurgusu yaparak, sunlari söyledi:

“Umuyorum ve inaniyorum ki, istikrari önemseyen, sagduyusuyla sehrimizi maceraya sürüklemek istemeyen ve bu güzel sehrimizi gençlerimizle, hanim kardeslerimizle, büyüklerimizle gelecege tasiyacak olan ve çocuklarimiza, gençlerimize güzel bir gelecek birakacak olan seçimin son günlerindeyiz. Kayseri’mizin güzel insanlarinin saglikli bir sekilde kararlarini verip, Kayseri’mize hizmet etme firsati verecegine inaniyorum. Simdiden Kadir Gecesi’ni ve bayramlarini tebrik ediyorum.”
Kaynak: İHA