Zonguldak Teknopark'in Olagan Genel Kurul Toplantisi Gerçeklesti

Zonguldak Teknopark’in 2023 Yili Olagan Genel Kurul Toplantisi ZBEÜ Rektörü ve Teknopark Yönetim Kurulu Baskani Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer baskanliginda gerçeklestirildi.

Zonguldak Teknopark'in Olagan Genel Kurul Toplantisi Gerçeklesti
Zonguldak Teknopark’in 2023 Yili Olagan Genel Kurul Toplantisi ZBEÜ ev sahipliginde yapildi. Toplantiya, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Il Özel Idaresi’ni temsilen Vali Yardimcisi ve Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Subasi, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Servet Karasu, Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Baskani ve Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Kamitoglu, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Baskani Metin Demir, Kdz. Eregli TSO Yönetim Kurulu Baskani Arslan Keles, Alapli TSO Yönetim Kurulu Baskani Selçuk Oktay, Devrek TSO Yönetim Kurulu Baskani Abdullah Basoglu katildi.

Toplanti, açilis ve yoklamanin ardindan Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoglu’nun 2023 yili faaliyet raporunu sunmasi ve gelecek hedeflerinin belirlenmesi ile devam etti. Yeni binanin tadilat islemlerinin planlanmasi ve disarida açilacak kuluçka merkezine iliskin planlamanin yapildigi toplantida, Teknopark’in finansal durum bilgisi hakkinda genel kurul üyeleri bilgilendirildi. Ayrica, Zonguldak Teknopark A.S.’nin sermaye artis karari, genel kurul tarafindan onaylandi.

Toplantiya dair genel degerlendirmede bulunan Rektör Özölçer, Teknopark ekosisteminin gelismesi için çalismalar yürütüldügünü, bölgedeki girisimcilerin ihtiyaçlarina göre planlamalar yapildigini ve bölgeye daha çok girisimcinin dahil olmasiyla ulusal ve uluslararasi alanlarda öne çikan ürünlerin gelistirilmesi için tüm ekosistem paydaslarinin çalisma yürüttügünü belirtti.

Zonguldak Teknopark girisimcileri ile iftar yapilmasiyla toplanti sonlandirildi.
Kaynak: İHA