Park Halindeki Otomobil Böyle Kursunlandi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde motosikletli sahislar, gece saatlerinde park halindeki otomobile tabanca ile 4 el ates etti. Otomobilde kimsenin olmamasi büyük bir faciayi önlerken, olay ani anbean güvenlik kamerasina yansidi.

Park Halindeki Otomobil Böyle Kursunlandi
Gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Kubilay Caddesinde motosikletle seyir halinde olan 2 kisi, Dogukan Büyüktas’in (25) park halindeki otomobiline kursun yagdirdi. Süpheliler olay yerinden uzaklasirken, Büyüktas ise sabah saatlerinde aracinin kursunlandigini görünce neye ugradigini sasirdi. Polise yapilan sikayet sonrasinda olay yerinde incelemeler yapildi.

Güvenlik kamerasina yansiyan görüntüde ise seyir halindeki motosikletin araci kursunladigi görülüyor.

"Aracimiza 4 el ates ettikten sonra hizla uzaklasiyorlar"

Otomobili kursunlanan Dogukan Büyüktas, "25 senedir Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Daha önce de mahallemizde kursunlama ve araç kundaklama olaylari olmustu. En son olay bizim basimiza geldi. Ayin 19’unda motosiklet üzerindeki 2 sahis, aracimiza 4 el ates ettikten sonra hizla uzaklastilar. Sabah araci kursunlanmis halde görünce ne oldugunu anlayamadik ve polise haber verdik. Olay yeri ekipleri gelip kovanlari ve çekirdegi aldi. Gerekli mercilere basvurarak sikayetçi olduk. Olayin yakin tarihte de sonuçlanacagina inaniyorum" dedi.

Kimseyle husumeti olmadigini ifade eden Büyüktas, "Geçmis tarihte basimiza bazi olaylar geldi ancak onlar sonuçlandi, arkadaslarla barismistik. Süphelendigimiz kimse yok. Aracimi kursunlayanlarin emniyete teslim olmalarini istiyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA