Esenyurt Belediye Baskani Bozkurt Bölge Sanayicileri Ve Is Insanlari Ile Iftar Sofrasinda Bulustu

Bölge sanayicileri ve is insanlari ile iftar sofrasinda bulusan Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, “Hepinize sonsuz tesekkür ediyorum. Her zaman destek gördüm ve birbirimizi tamamladik” dedi.

Esenyurt Belediye Baskani Bozkurt Bölge Sanayicileri Ve Is Insanlari Ile Iftar Sofrasinda Bulustu
Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt Esenyurt’ta üretim ve ticaret alanlarinda faaliyet gösteren sanayici ve is insanlari ile iftar programinda bir araya geldi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa ESIDER Baskani Turgut Savli, önceki dönem ISIFED Baskani Muammer Ömeroglu, önceki dönem SANDER Baskani Mehmet Kocasakal, önceki dönem BEYSIAD Baskani Adnan Sahin, çok sayida is insani, baskan yardimcilari ve birim müdürleri katildi.

Bugüne kadar çalismalarinda kendisine destek olan is insanlarina tesekkürlerini ileten Baskan Bozkurt, “ülke ekonomimiz için hizmet etmeye ve üretmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

“Esenyurt’ta önemli isler yaptik”

Programda konusma yapan Bozkurt, “Allah tuttugumuz oruçlari kabul etsin. Hiç kimse açlik ile sinanmasin. Anadolu cografyasi dünyanin lider cografyasi ve bu cografyanin çocugu olmak ayricalikli diye düsünüyorum. Ramazan ayinda bir araya geliyoruz. Birbirimizi anlama sansi buluyoruz. 5 yillik belediye baskanligi sürem bitti. Esenyurt’u aldigimiz noktadan getirdigimiz yere kadar olan süreçte çok büyük ve önemli isler yaptik. Hepinize sonsuz tesekkür ediyorum. Her zaman destek gördüm ve birbirimizi tamamladik. Hakkinizi helal edin. Bir mühendis olarak ülkeme sanayide ve üretimde hizmet etmeye devam edecegim” dedi.

Kaynak: İHA