Baskan Çakin'dan Gençler Ve Emeklilere Müjde

Geçtigimiz süreçte yapilan proje tanitim toplantisinda paylastigi önemli vaatlerle halkin ilgisini çeken Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, yeni müjdeleriyle de heyecan olusturdu. Çakin, yeni dönemde gençlere ve emeklilere yönelik atacagi üç önemli adimin bilgisini verdi.

Baskan Çakin'dan Gençler Ve Emeklilere Müjde


Sosyal medya hesabindan yaptigi duyuruda dayanisma mesaji veren Baskan Çakin, sosyal belediyeciligin güçlenerek sürecegine isaret etti. Emekli vatandaslarin hayatini kolaylastirmak adina bir süredir çesitli projeler planladiklarini ifade eden Baskan Çakin, emekli vatandaslar için iki farkli müjdeyi arka arkaya paylasti. Ilk olarak bir süre önce bastan sona yenileyerek hizmete açtiklari Kayaagil Termal Tesis ile ilgili paylasim yapan Çakin, Mayis ayi itibariyle Kayaagil Termal Tesislerinin emekliler için ücretsiz olacagini belirtti.

Baskan Çakin ayni tarihten itibaren Kayaagil Termal Apartlarda konaklamak isteyen emeklilere de yüzde 50 oraninda indirim uygulanacagini kaydetti.

Paylasim, özellikle saglik konusunda birçok rahatsizliga sifa olmasiyla bilinen termal suyu, günübirlik veya uzun vadeli kullanmak isteyen emeklileri mutlu etti.

Ikinci bir müjde de su ile ilgili geldi. Baskan Çakin, Mayis ayi itibariyle kentte yasayan ve ihtiyaç sahibi olan emeklilerin su faturasi ödemeyecegini, suyu ücretsiz olarak kullanacagini duyurdu. Sosyal belediyecilik anlayisini daima sürdüreceklerini ve vatandasin ihtiyaçlarini karsilamaya yönelik dogru hizmetleri tercih ettiklerini ifade eden Çakin, yeni döneme dair mesajlariyla heyecan uyandirdi.

Gençler için sehre bes yilda birçok tesis kazandiran ve etkinlikler gerçeklestiren Baskan Çakin, egitimden sportif ve sosyal yasama kadar saglanan desteklere bir yenisini daha ekleyecek. Usak Belediyesi’ne ait tüm sosyal tesislerde Mayis ayindan itibaren ögrencilere yüzde 50 indirim uygulanacagini bildiren Baskan Çakin, tüm çabalarinin gelecegin teminati olan gençler için güçlü bir kent olusturmak oldugunu ekledi.
Kaynak: İHA