9. Tuzla'nin Yildizlarina Ödül Yagmuru'nda 104 Ögrenci Ödüllendirildi

Tuzla Kaymakamligi, Tuzla Belediyesi, Tuzla Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birligi ile düzenlenen ‘9. Geleneksel Tuzla’nin Yildizlarina Ödül Yagmuru’nda 104 basarili ögrenci, derecelerine göre tam, yarim ve çeyrek altinla ödüllendirildi. Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, “Marifet, iltifata tabiidir düsüncesiyle 9 yildir basarili ögrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Gençlik Esittir Gelecek’ ve ‘Egitim Bizim Isimiz’ diyoruz” dedi.

9. Tuzla'nin Yildizlarina Ödül Yagmuru'nda 104 Ögrenci Ödüllendirildi


Il, ülke ve uluslararasi alanda kültür, sanat, spor, bilgi ve beceri yarismalarini basariyla tamamlayan gençleri tesvik etmek amaciyla Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici’nin ‘Egitim Kenti Tuzla’ vizyonuyla hayata geçirilen proje ile 104 genç, tam, yarim, çeyrek altin ve çesitli hediyelerle ödüllendirildi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayi ve Kültür Merkezi’nde gerçeklesen törene Tuzla Kaymakami Ümit Hüseyin Güney, Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, Tuzla Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Çangir, sube müdürleri, okul müdürleri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Il, ulusal ve uluslararasi kategorilerde verilen ödüllerin yani sira en zor yarismalarda yüzlerce rakibi geride birakarak ilçedeki okullarini temsil etme basarisini gösteren ögrenciler için özel ödüller de verildi.



“Marifet iltifata tabiidir”

Tuzla Kaymakami Ümit Hüseyin Güney, "Marifet iltifata tabiidir. Emek veren, çalisan, Tuzla’mizi, Istanbul’umuzu, ülkemizi yerel, ulusal, uluslararasi arenada temsil eden, ödül alan gençlerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Bu basarilar tesadüf degildir" dedi.



“Egitim bizim isimiz”

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici ise, "Egitim Kenti Tuzla vizyonumuza uygun olarak, gençlerimizin bilimden, sanattan, spordan kisacasi her alandan var olmalarini istiyoruz. Ögrencilerimizin basari elde etmelerini destekliyoruz. Marifet, iltifata tabiidir düsüncesiyle 9 yildir basarili ögrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Herhangi bir spor bransinda, sanatta, bilimde kazanim elde edebilmeleri, çocuklarimizin hem bireysel gelisimleri hem de mesleki basarilari için oldukça kiymetli. ‘Gençlik Esittir Gelecek’ ve ‘Egitim Bizim Isimiz’ diyoruz. Türkiye Yüzyilinin, bayragimizin ve Istiklal Marsimizin dünyaya duyurulmasi için gençlerimizi destekliyoruz. Gençlerimizi desteklerken onlar da basariyor, iyi ki varlar" seklinde konustu.



Tuzla Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Çangir da tüm ögrencilere tesekkür ederek basarilarinin devamini diledi.
Kaynak: İHA