Bursa'nin En Güzel Mesire Alani Açilisa Gün Sayiyor

Gürsu Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan Gürsu Mesire Alani’nda hazirliklar tamamlandi. Muhtesem dogasi, essiz manzarasi ve balon evleri ile dikkat çeken Mesire Alani tam donanim bir kompleks olarak hizmet verecek.

Bursa'nin En Güzel Mesire Alani Açilisa Gün Sayiyor
Gürsu Belediyesi’nin Diskaya Yolu üzerinde projelendirdigi Mesire Alani’nda alt yapi çalismalari tamamlandi. Çok yakin zamanda resmi açilisini yapacak olan Gürsu Mesire Alani’nda piknik ve barbekü alanlari, at biniciligi alani, kir lokantasi, balon evler, yürüyüs yollari gibi birbirinden farkli sportif aktivite ve sosyal yasam alani yer alacak.

“Benzersiz bir manzara, essiz bir doga”

Son çalismalari yerinde inceleyen Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Mesire Alanimiz açilis için gün sayiyor. Ben hemsehrilerimize birden fazla güzelligi özellikle göstermek için sabirsizlaniyorum. Kir lokantamiz essiz manzarasi ile hem özel günlerin tek adresi olmaya aday, hem de birbirinden güzel organizasyona ev sahibi olmak için hazir. Keza Mesire Alani’ndaki yaklasik 80 dönümlük alan hem piknik hem de yürüyüs ihtiyaci için biçilmis kaftan. Balon evlerimizin son rötuslari yapiliyor. Bu güzel alanin en çok gençlerin ilgisini çekecegini düsünüyorum. Birbirinden güzel hazirliklarimizin yapildigi projemizi açmak için sabirsizlaniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA